Vplyv zamietnutých úverov na schválenie hypotéky
Dobrý deň prajem ,všimol som si Vás na jednej stránke.. Mam na Vás otázku ak nevadí .... refinancujem hypotéku, o cca 2 týždne podpisujem čerpanie,no nechal som sa zlakomit na predschvaleny uver v tej istej banke ... 3x som to tam vyklikal a 3x to zamietli... Moja otázka znie či teraz môže hroziť zamietnutie čerpania keď budu svietiť v úverovom registri 3 zamietnutia po sebe alebo už to nemá žiaden vplyv ,len podpíšem čerpanie a vybavene.... Viem moja chyba ,teraz ľutujem ze som niečo klikal... ďakujem veľmi veľmi pekne ak si nájdete čas na odpoveď ,nech môžem kľudne spávať alebo je to individuálne a záleží na banke.. Ďakujem
Ta hypo uz je schvalena?
@la_dolce_vita áno
@xave11 tak je to v poriadku, je to ukonceny proces overovania.
@xave11 tak je to v poriadku, je to ukonceny proces overovania.
@la_dolce_vita niekde som čítal ze keby náhodou niekto neuhradil v tom čase splátku úveru kým nacerpa alebo vzal úver,kreditku, na splátky niečo tak to môže mať vplyv na čerpanie aj gemini tvrdí ,že môže sa overovať ale nie je to pravidlom ☺️
@la_dolce_vita niekde som čítal ze keby náhodou niekto neuhradil v tom čase splátku úveru kým nacerpa alebo vzal úver,kreditku, na splátky niečo tak to môže mať vplyv na čerpanie aj gemini tvrdí ,že môže sa overovať ale nie je to pravidlom ☺️
@xave11 uz nie je dovod ist do registra, to cerpanie je len dalsi krok v procese. Navyse register sa aktualizuje 1x mesacne.
@xave11 uz nie je dovod ist do registra, to cerpanie je len dalsi krok v procese. Navyse register sa aktualizuje 1x mesacne.
@la_dolce_vita klikal som 18.09... čerpanie budem podpisovať až 22.10,takže to kľudne môže vyskočiť ci ? 😊
@la_dolce_vita klikal som 18.09... čerpanie budem podpisovať až 22.10,takže to kľudne môže vyskočiť ci ? 😊
@xave11 ale neboj sa, ved nemas dalsi uverovy produkt schvaleny a to zamietnutie uz nikto riesit nebude.
@xave11 ale neboj sa, ved nemas dalsi uverovy produkt schvaleny a to zamietnutie uz nikto riesit nebude.
@la_dolce_vita tak len ze 3x po sebe zamietnutie v registri tak preto že im tam niečo vyskočí na centrále ked dajú čerpanie
@la_dolce_vita tak len ze 3x po sebe zamietnutie v registri tak preto že im tam niečo vyskočí na centrále ked dajú čerpanie
@xave11 na co sa pytas, ked mi aj tak neveris??
@xave11 na co sa pytas, ked mi aj tak neveris??
@la_dolce_vita verím verím 😊 len hádam budete mat pravdu ...
Na toto ti skôr budú vedieť odpovedať na modrastrecha.sk je to podobné fórum ako modrý koník ale týka sa výlučne bývania, majú aj osobitnú časť pre otázky o hypotékach. Prihlásovacie údaje sú tie isté ako tu
@la_dolce_vita verím verím 😊 len hádam budete mat pravdu ...
@xave11 zamietlo ti to 3krat práve kvoli tomu schválenému hypo úveru. Nacerpaju ti to úplne v pohode. Nemá to vplyv

@xave11 Píšeš do verejného diskusného fóra, asi si chcel niekomu konkrétnemu? 🙂