Všeobecná zdravotná poisťovňa - tehotenstvo, pôrod a bonus
som ich poistencom a zaujima ma co vedia poskytnut v suvislosti s tehu, ci balicky, ci pozicanie monitorov dychu alebo vobec nic 🙂
Ja som rodila tento rok v januari a pocas tehotenstva som dostala jeden balicek tam boli nejake vzorky (sudocrem, zubna pasta, telove mlieko... ) dalsie si uz nepamatam a potom druhy balicek som dostala v porodnici tiez tam boli vzorky kremov, pre manzela sprchovy gel a domestos na umyvanie podlah a este kopa letakov a brozurky ohladom starostlivosti o babo. Monitor dychu Vszp nepreplaca ani nepoziciava. Sukromne poistovne sice robia reklamu ze monitor dychu poziciavaju, ale maju ich len obmedzeny pocet a mozes o nho poziadat az ked u nich uz poistis babo. Nemusia ho vsak pozicat kedze ich maju tak malo..
@mikloska2012 to vies, ze od tej poistovne nieco dostanes... ten balicek co sa dava po porode, to dostane kazda.. ja som odisla od nich a od noveho roku som v Unionke..
dakujem velmi pekne za prispevky 😀
ja eswte k monitoru dodam, ze napr. u nas v ba porodnici na antolskej sa da pozicat za maly poplatok na pol roka, a bez ohladu na to aka si poistovna, tak mozno aj u vas v Ke bude taka nemocnica

My sme nedostali vobec nic, ani pocas tehu (ja som vszp) a ani po porode v suvislosti s porodom. Co sa tyka monitorov, tak poziciavaju len "sukromne" Union a Dovera 🙂 Vo vszp poziciavaju ak dolozis, ze ho dietatko potrebuje kvoli zdravotnemu stavu. Len tak pre klud mamicky nepoziciavajui (osobna skusenost 😀 ) takze sme si ho kupili a mala som pokoj.