VŠZP - čakanie na úhradu
Ahojte prisli uz niekomu peniaze za zuby z penazenky zdravia?
Myslim teraz v oktobri. Žiadosti mam schvalene od septembra. Ďakujem
Nie. Tiez cakam od septembra. Takto dlho im to este nikdy netrvalo 🤷♀️ asi maju toho vela 😂
@anonymous87 ja mam ziadosti popodacane od juna 😀 a poschvalovali mi to v septembri takze ja cakam uz pekne dlho
@miska2509 neviem co im to tak dlho trva. Jednu mi schvalili este 18.9.a nic zatial. Dve mam este nechvalene 😂 no davaju si nacas tentokrat veru
@anonymous87 Pri tých neschválených si pozri, či máš všetko splnené, ja som dlho čakala, kým mi dr vykázala výkon.
Riesila som ti iste,pisala som aka je lehota,ale vvera prisli aj mne.A toto mi odpisali;žiadosti o finančný príspevok sa spracovávajú a po splnení všetkých podmienok sú uhrádzané priebežne počas celého kalendárneho roka.
Žiadosti podané od 1.júla 2023 do 31.decembra 2023 budú uhradené podľa stavu splnenia podmienok používania k 31.marcu 2024 najneskôr do 30. apríla 2024.
@miska2509 ja mám Dôveru, ale tam veru nemám nikdy problém, príde sms, o schválení v ten deň aj nabiehajú peniaze....manžel má VSZP a tiež má problém, že dlho nič nechodí.....aj za lieky vždy čaká na preplatenie....
Dobry den,aj mne schvalili preplatok za zuby vo VSZP, ale stale peniaze neprisli.

Ano, v piatok mi prišli, schválené boli 15.9.23