VÚB aplikácia nefunguje
Dobrý deň, funguje vám VÚB aplikácia? Mám ešte starú, od včera neviem nič zaplatiť...ďakujem za odpovede
Treba si stiahnuť a aktivovať novú. Ta stará už nebude fungovat
Stara uz funguje len obmedzene, neprislo ti upozornenie?
@la_dolce_vita nie, neprišlo, vraj starú appku môžem používať ďalej, aj keď nemám novú
Mne funguju obe
Aj PB prinutila klientov obnovit appku, znamena to prehrabat sa k zlozke zo zalozenim uctu a heslami z praveku... Pre starsieho cloveka komplikacia. Vraj kvoli zavadzanym okamzitym pkatbam.!?
Aj PB prinutila klientov obnovit appku, znamena to prehrabat sa k zlozke zo zalozenim uctu a heslami z praveku... Pre starsieho cloveka komplikacia. Vraj kvoli zavadzanym okamzitym pkatbam.!?
@anonym_342cbc Akurát, že vo VÚB sa to rieši už asi 2 roky. Dosť času na nájdenie údajov. Minimálne toľko mám tu novú appku, dostala som prístup v rámci testovania ešte. A bez problémov s týmto pomôžu aj v banke.
Mne povedali v pondelok v banke, ze tu staru od novembra vypnu. Tiez este nemam nivu ani stiahnutu
Mne povedali v pondelok v banke, ze tu staru od novembra vypnu. Tiez este nemam nivu ani stiahnutu
Tiež mi volali z banky ,že si mám dať tú novú ...tak som im povedala ,že nemá dobré ohlasy a pokiaľ sa dá budem používať starú verziu
@benit
@adulka07
@la_dolce_vita
nic sa vypinat nebude, stara funguje normalne, neverte vsetkemu, co hovoria, len vas do toho tlacia, lebo musia
@calypso stara by ti malá fungovať len obmedzené. Mne povedali, že v nej neuvidím úvery a pod.ale ze inak fungovať bude.
Včera som platila a všetko ok
Ja som vcera platila cez ib fakturu za tel.A dala som tam telekom,a oni mi napisali,ze sa nezhoduje s majitelom uctu.Kurnik,to si mam hladat tam nejakeho kokokookol,aby som tam udala meno.Tento novy system je proste na hov..no.Dlhe,dlhe roky to platim cez ib.a pisem telekom.
Hej, stara fungovala do nedele myslim, odvtedy len nova a ta je uplne ale uplne na p****. Pokial som prisla na to ako sa daju previest peniaze medzi svojimi uctami 🙉 ....pre mna bola ovela prehladnejsia ta stara, aj ked tvrdia ze nova je intuitivna...ako je mi normalne luto starsich ludi ...
Ja som vcera platila cez ib fakturu za tel.A dala som tam telekom,a oni mi napisali,ze sa nezhoduje s majitelom uctu.Kurnik,to si mam hladat tam nejakeho kokokookol,aby som tam udala meno.Tento novy system je proste na hov..no.Dlhe,dlhe roky to platim cez ib.a pisem telekom.
@vladuska20 mna zas upozornila aplikacia, na podozrivu zhodu mien, ked som posielala manzelovi 😂
@vladuska20 mna zas upozornila aplikacia, na podozrivu zhodu mien, ked som posielala manzelovi 😂
@pink_lady toto,co vymysleli je uplna kravina,co opet stala miliony eur a nic z toho.Rozumnu vec nevyslia,len kraviny.
@vladuska20 upozornit ta musí, ale platba prejde aj so zlým nazvom
Hej, stara fungovala do nedele myslim, odvtedy len nova a ta je uplne ale uplne na p****. Pokial som prisla na to ako sa daju previest peniaze medzi svojimi uctami 🙉 ....pre mna bola ovela prehladnejsia ta stara, aj ked tvrdia ze nova je intuitivna...ako je mi normalne luto starsich ludi ...
@pink_lady ani nehovor, prevod zo sporiaceho uctu bola aj pre mna velka zahada. Ale kedze mi prislo upozornenie, ze bude nasledujuci den fungovat obmedzene, neriskovala som.
@vladuska20 upozornit ta musí, ale platba prejde aj so zlým nazvom
@anonym_b169eb to viem,len sa fakt clovek az zamysla,na co je toto dobre??len dalsie klikanie navyse.Ale zase uz ludia nedostanu ani euro od banky,ked naletia podvodnikom.Banka za nic neruci,tam to bolo jasne napisane.
Prosím vás ja som na toto debil, môže mi to niekto vysvetliť po lopate - to akože si musíme všetci stiahnuť vub appku? Od nového roka? Ja nič také nemám, chodím vždy iba cez internet banking.A ten mi akože teraz od 27.11. obmedzia?
Prosím vás ja som na toto debil, môže mi to niekto vysvetliť po lopate - to akože si musíme všetci stiahnuť vub appku? Od nového roka? Ja nič také nemám, chodím vždy iba cez internet banking.A ten mi akože teraz od 27.11. obmedzia?
@anonym_3f2fbc tiež mi dnes prišla sms-ka a aj e-mail pár dní dozadu a tiež som to tak pochopila ,že od 27.11 už bude fungovať iba nová verzia...budem si to musieť tiež dať,lebo zatiaľ mám iba starú verziu

Ano