icon

Výdavky na dvoch ľudí

28. jún 2022

Podla vasho nazoru kolko su vydavky na celkovy zivot pre matku s dietatom, 4 roky.

3009
28. jún 2022

To je taká blbá otázka.

karelova
28. jún 2022

Od 500 do 5000 🤷🏼‍♀️

beata_k
28. jún 2022

Kde? V BA, ci v HE?

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
karelova
28. jún 2022

@beata_k tých informácií tam chyba viac.. Nielen lokalita...

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
beata_k
28. jún 2022

@karelova Ono je to cele zle.

syslik81
28. jún 2022

zalezi kolko je najom ,. ci byvas sama alebo u rodicov .. jedlo sa da lacno varit na niekolko dni oblecenei z druhej ruky ,. najhorsie su energie s najmom a doprava ... plus skola pre dieta ... poctam minimalne plus minus tych 800

luccija
28. jún 2022

A doteraz si z coho zila?ved asi vies kolko si minula nie?

kitycat
28. jún 2022

Napis tvoje vydavky, prijem a lokalitu, nech mame s cim porovnat

autor
29. jún 2022

vseobecne to myslim, na Slovensku s tymito cenami byt 300 najom, ale okrem toho

autor
29. jún 2022

podla mna kazdy ma podobne naroky, vobec nezalezi kde clovek byva ci na dedine na vychode alebo v BA, jedlo stoji tak isto aj vsetko, priemerne som sa pytala, vase hlupe komentare o tom ze zalezi kde, no nezalezi, clovek takisto minie vsade

valeria_h
29. jún 2022

V prvom rade napíš, či pracuješ a koľko teda zarobíš, kde žiješ (lokalita), či platíš hypo, prenájom. Partner platí alimenty (ak teda nezomrel)? A od toho sa môžeme odraziť.

autor
29. jún 2022

@valeria_h ja to myslim ako priemer, bez hypo, mas nejaky svoj typ, lebo ako tu napisala, ze 500, tak to je podla malo, cisto dvaja ludia so svojimi beznymi potrebami na zivot, nie existencne mimimum ako statom urcene, nie zivorenie ale normalny zivot pre kazdeho

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
jonki
5. júl 2022

Celkove naklady su samozrejme podla životného standardu. Stavovacich preferencii, volby akobtravis volny cas. To je tak komplexne ze normslnu ofpoved ti na toto nikto neda. A nie nemas pravdu ze je jedno kde na SR. Ano potraviny, nafta a rovnake oblecko stoja rovnako. Sluzby? V ziadnom prioade nemaju rovnake ceny. Doteraz si zila kde a z coho?

jonki
5. júl 2022

Co je normalny zivot? Kupujes kavu za 12€/kg alebo za 30? Syr za 9,90 alebo kozi za 23? Pijes vodu z vodovodu alebo balenú? Atd atd atd. Tvoja otazka nie je prave briskna, tak sa zbytocne divis odpovediam…

tarvika
5. júl 2022

My sme s dcérou dve, mam vlastnu nehnuteľnosť, bez hypo, čiže platím len energie za bývanie. Minieme mesačne v priemerne 1500 eur, dcéra má aj drahé krúžky, chodievame na predĺžené víkendy, v lete dovolenka v zahraničí, par wellness víkendov ročne. Pre mňa špeciálna strava. Vedela by som sa bez týchto väčších výdavkov zmestiť do 1000, možno aj 800.

autor
5. júl 2022

@jonki ale priemerne, nepokladam za priemer extremy pit balene vody a kozi syr, proste priemer ako vypocital stát zivotné minimum napr, len od mamiciek chcem názor.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
jonki
5. júl 2022

S tebou nie je normalna rec ok tak inak- ja som 1+3 a mesacne mi to vychadza bez energii-1000-1500. Prosim ta kde s z coho si zila doteraz? To nevies kolko si minala? A ten kozi syr? Ked ti deti iny nemozu tak ho kupis a nie je to extrem.

minutka
5. júl 2022

Najom 500€ Statna skolka 60€ Strava 350€ (ty a dieta jete cez tyzden v skolke praci). Drogeria kozmetika 70€. Oblecenie 100€. Mob 20€. Vylety a ine vydavky 200€. Spolu 1200€