Vyplácanie po ročnom zúčtovaní
Ahojte, rocne zuctovanie mi robili v byvalej praci, dnes mi prisla vyplatna paska a k vyplateniu mam 0,00.
Prosim, kto sa v tom vyzna, nemalo tam byt nieco k vyplateniu?
Dakujem pekne 🙂

@janai1 ano, bol to moj jediny prijem v roku 2024, v oktobi som po skonceni rd ukoncila pracovny pomer dohodou. Potom som bola na UP a za november a december som dostala podporu, neviem, ci to ma vplyv na vyplatenie tohto preddavku
Nemá to vplyv
@janai1 ach jaj, dakujem... Najprv som sa s nimi dotahovala kvoli dovolenke, kedy mi vypocitali podstatne menej a teraz toto, ako im mam, prosim, napisat, ze to zle vypocitali? Vies mi to, prosim, vysvetlit, preco by mi to mali vyplatit?
To čo si priložila, je potvrdenie o zdaniteľných príjmoch, tlačivo ročného zúčtovania vyzerá inak.
Úhrn vyplatených zdaniteľných príjmov je nižší ako NČZD.
A inak si si ista ze ti to ročne zuctovanie urobili? Odkial máš potom toto potvrdenie?
@janai1 no najprv mi poslali toto potvrdenie, potom som ziadala o RZ, dnes som dostala vyplatnu pasku, preto to pozeram, vysledok RZ nemam, to mi mozno este pride postou, ale asi zle pozeram na tu pasku, mate pravdu a vyplatia mi tych 105,..
😂 tak potom problém vyriešený
@janai1 trochu ma zmiatlo to, ze pise k vyplate 0, ale pozerala som aj starsie pasky a tiez je v nich tak a vyplatili vzdy tu sumu co je k polozke osobny ucet, tak by to malo sediet

Ak je toto tvoj jediný príjem tak ti mal vyjsť preplatok vo výške preddavkov - 105,19€