icon

Výplata dávky v nezamestnanosti

damos195
7. júl 2025

Zdravím vás,

od 10.05 do 30.06 som bol evidovaný na úrade práce. Kde som požiadal aj o dávku v nezamestnanosti. Od 01.07 som nastúpil do novej práce. Na EÚP (elektronicky účet poistenca) som si dnes kontroloval rozhodnutie ohľadom dávky. Tam mi už ukazuje “priznaná” a pod tým sumu za máj a jún.

Viete mi poradiť? Budem to mať vyplatené a ak áno mali by to uhrádzať už tento mesiac, že?

Ďakujem.

lindus_esterka
7. júl 2025

Výplatný termín ma socka okolo 15teho za predosly mesiac (respektíve do 15.) na ucet. Ak si si vybral sek, ten chodi koncom mesiaca. Dostal si rozhodnutie o zaradeni z upsvar?

damos195
autor
7. júl 2025
@lindus_esterka

Výplatný termín ma socka okolo 15teho za predosly mesiac (respektíve do 15.) na ucet. Ak si si vybral sek, ten chodi koncom mesiaca. Dostal si rozhodnutie o zaradeni z upsvar?

@lindus_esterka mal som niečo na pošte ale nestíhal som to vybrať do danej lehoty😄 ale všetko si pozeram elektronicky, keďže mám všade urobené účty. Na sociálke mi dávku priznali. Takže bu mi ju teda do 15.7 mali vyplatiť za máj/jun. Keďže tieto mesiace som bol na úrade.

lindus_esterka
7. júl 2025
@damos195

@lindus_esterka mal som niečo na pošte ale nestíhal som to vybrať do danej lehoty😄 ale všetko si pozeram elektronicky, keďže mám všade urobené účty. Na sociálke mi dávku priznali. Takže bu mi ju teda do 15.7 mali vyplatiť za máj/jun. Keďže tieto mesiace som bol na úrade.

@damos195 ano, tak ako pises 🙂

balerina2025
8. júl 2025

@damos195 ano teraz v juli budu chodit za maj a jun, naraz ak si za maj nedostal

balerina2025
8. júl 2025
@damos195

@damos195 ano bude