Výplata dávky v nezamestnanosti
Zdravím vás,
od 10.05 do 30.06 som bol evidovaný na úrade práce. Kde som požiadal aj o dávku v nezamestnanosti. Od 01.07 som nastúpil do novej práce. Na EÚP (elektronicky účet poistenca) som si dnes kontroloval rozhodnutie ohľadom dávky. Tam mi už ukazuje “priznaná” a pod tým sumu za máj a jún.
Viete mi poradiť? Budem to mať vyplatené a ak áno mali by to uhrádzať už tento mesiac, že?
Ďakujem.
Výplatný termín ma socka okolo 15teho za predosly mesiac (respektíve do 15.) na ucet. Ak si si vybral sek, ten chodi koncom mesiaca. Dostal si rozhodnutie o zaradeni z upsvar?
@lindus_esterka mal som niečo na pošte ale nestíhal som to vybrať do danej lehoty😄 ale všetko si pozeram elektronicky, keďže mám všade urobené účty. Na sociálke mi dávku priznali. Takže bu mi ju teda do 15.7 mali vyplatiť za máj/jun. Keďže tieto mesiace som bol na úrade.
@lindus_esterka mal som niečo na pošte ale nestíhal som to vybrať do danej lehoty😄 ale všetko si pozeram elektronicky, keďže mám všade urobené účty. Na sociálke mi dávku priznali. Takže bu mi ju teda do 15.7 mali vyplatiť za máj/jun. Keďže tieto mesiace som bol na úrade.
@damos195 ano, tak ako pises 🙂
@damos195 ano teraz v juli budu chodit za maj a jun, naraz ak si za maj nedostal
@damos195 ano bude

Výplatný termín ma socka okolo 15teho za predosly mesiac (respektíve do 15.) na ucet. Ak si si vybral sek, ten chodi koncom mesiaca. Dostal si rozhodnutie o zaradeni z upsvar?