icon

Wüstenrot poisťovňa - poistné podmienky

halit13
13. feb 2018

Mamičky, prosím o pomoc, potrebujem niekde zohnať poistné podmienky (kritické choroby) Investičneho životného poistenia z roku 2007 - Wustenrot. Neviete mi prosím pomôcť?

mija51
13. feb 2018

@halit13 no ja som takto zháňala z roku 2010. Vraj treba o to požiadať písomne a oni zašlú. Tak mi to povedali na infolinke. Inak My máme tiež toto poistenie a tiež riešim kritické choroby, konkrétne chirurgické zákroky ako ich súčasť. Až teraz som zistila, že to máme pripoistené.

halit13
autor
13. feb 2018

@mija51 mne tvrdia, že to v starej poistlke nie je ..... pri uzatváraní mi vraveli, že je to v tom, , potom to asi rozdelili, ale v starých by to malo byť .... a prosím ťa, tie z 2010 máš, kludne aj IP, ďakujem

mija51
13. feb 2018

@halit13 no práve , nemôžem ich takisto nájsť. ale vyskúšam ešte lepšie kuknúť. ak nájdem, napíšem

mija51
13. feb 2018

doma som nenašla nič, ale tieto som našla na nete, je to rok 2009
http://docplayer.cz/38328854-Vseobecne-poistne-...

halit13
autor
13. feb 2018

@mija51 už mám z 2007, ale nie je to tam rozdelené , nikde nie je uvedené , že chirurgické výkony sú mimo , ale ani že sú v tom, toto tam nijako neriešili, že treba samostatne ..... mne odstranili bazocelularny karcinom - bazaliom, v tabulke chirurgickych výkonov neskôr je do 10% zzo sumy kritickej choroby .... mne odpísali, že bez nároku lebo to v tom nieje .... ale vtedy to predsa nedelili , len ako im to dokázať ....

halit13
autor
13. feb 2018

@mija51 ďakujem za pomoc

mija51
13. feb 2018

@halit13 to je otras, to prečo neuznali? mne v telefóne povedali, že treba poslať každý zákrok, ak aj nie je v tabuľke. Oni to priradia k najbližšiemu podobnému. tak im nerozumiem. Netreba sa asi dať. Skúste ich nejako podusiť. Lenže oni sa bránia , len aby nemuseli zaplatiť.