icon

Zablokovaná platobná karta po nezvyčajných strhnutiach na TikTok

15. júl 2025

Ahojte , registrovala som kartu na tiktok , dobila som si coiny , dala som tam určite jednorázovo platbu , a teraz už druhý mesiac po sebe mi stiahli 2€ , to isté , mesto Dublin .. v banke mi kartu zablokoval a pošlu mi novú , len nevadí to ten tik tok ? Ja som nečítala tie podmienky ale určite som nedala aby mi do mesiaca aj dva krát stiahli peniaze z účtu , a coiny mám stále tak isto , nenavysili mi

kvetinka_2
15. júl 2025

@anonym_autor nepochopím ľudí, ktorý si dobrovoľne zaregistrujú svoju platobnú kartu na hociktorej sociálnej sieti🤦... to rovno môžete podať kľúče od bytu zlodejovi priamo do ruky... ja sa bojím aj cez e-shopy nakupovať, že mi vybielia účet🤷, nie ju ešte registrovať na sociálnej sieti... Vážne kvôli coinom? vážne vám slovakom, niekedy nerozumiem...

iva120793
15. júl 2025
@kvetinka_2

@anonym_autor nepochopím ľudí, ktorý si dobrovoľne zaregistrujú svoju platobnú kartu na hociktorej sociálnej sieti🤦... to rovno môžete podať kľúče od bytu zlodejovi priamo do ruky... ja sa bojím aj cez e-shopy nakupovať, že mi vybielia účet🤷, nie ju ešte registrovať na sociálnej sieti... Vážne kvôli coinom? vážne vám slovakom, niekedy nerozumiem...

@kvetinka_2 coiny sa dajú použiť napríklad na reklamu, čo je na tom divné? Xy firiem propaguje produkty cez TT