Zabudnutá platba UPC
Ahojte zabudla som zaplatiť internet. Je 3 dni po splatnosti FA. Dnes mi prestal ísť, to ma akože vypli? Ihneď som to uhradila, mám čakať že mi to znovu pôjde alebo treba ich kontaktovat? Je to UPC.
Kontaktuj ich a do budúcna si nastav trvalý príkaz, tak nezabudneš zaplatiť ani keď budeš ležať na pláži, alebo v nemocnici.
Ak máš od nich aj TV a zapneš idú programy alebo zobrazuje nejakú hlášku?
Nevypnú ťa. Mám UPC asi 19 rokov a mnoho krát som zaplatil aj 5 dní po splatnosti. Netreba kontaktovať. Trvalý nemám lebo telefón je v rôznych sumách.
Kontaktuj ich a do budúcna si nastav trvalý príkaz, tak nezabudneš zaplatiť ani keď budeš ležať na pláži, alebo v nemocnici.
Ak máš od nich aj TV a zapneš idú programy alebo zobrazuje nejakú hlášku?
@maranco nemám TV
Dobre počkám ešte. Možno to same nabehne, neviem čo sa stalo.
Dobre počkám ešte. Možno to same nabehne, neviem čo sa stalo.
@anonym_autor skúsila si vypnúť a zapnúť router?
@anonym_autor určite ťa kvôli 3 dňom nevypli 😂
keď už tak najprv sa posielajú upomienky a tá by ti po 3 dňoch FA po splatnosti ešte ani neprišla.
Skôr si skontroluj nastavenie, zapojenie, poruchy v okolí
@janai1 internet neviem, ale Skylink som zaplatila v deň splatnosti a na druhý deň už telka nešla. Trvá to pár dní kým spracujú platbu, žiadna upomienka, nič. Volala som, zapla mi nejakú základnú 10 dňovú verziu a balíček, čo som platila mi spustili až potom. Už platím týždeň dopredu.
@janai1 internet neviem, ale Skylink som zaplatila v deň splatnosti a na druhý deň už telka nešla. Trvá to pár dní kým spracujú platbu, žiadna upomienka, nič. Volala som, zapla mi nejakú základnú 10 dňovú verziu a balíček, čo som platila mi spustili až potom. Už platím týždeň dopredu.
@ekira1 díky za info ale bavíme sa tu o UPC a nie o Skylink
@anonym_autor skúsila si vypnúť a zapnúť router?
@maranco áno. Už mi to ide, vypadol mi kabel pri upratovaní 😆
@anonym_autor aspon si si spomenula , ze si nezaplatila.. nabuduce plat dopredu a nemusis sa strachovat , ze pri upratovani ti vypadne kabel 😀😀
@sweet20 tak to s tým káblom sa môže stat aj tak 😀

@anonym_autor určite ťa kvôli 3 dňom nevypli 😂
keď už tak najprv sa posielajú upomienky a tá by ti po 3 dňoch FA po splatnosti ešte ani neprišla.
Skôr si skontroluj nastavenie, zapojenie, poruchy v okolí