icon

Záhadné pohyby peňazí na účte

19. aug 2025

Dobrý večer
Pred malou chvíľou sa mi stalo ze mi pripísali peniaze na účet. Konkrétne z DM drogérie. Pozrela som si účet a z dnešného dňa mi stiahli peniaze za nákup ktorý som dnes ani nespravila. A po čase mi tie peniaze za nákup pripisali naspäť... Zajtra zavolam do banky ale neda mi to sa nespýtať či má niekto podobný problém ... To isté sa mi stalo pred mesiacom ale neriešila som to no dnes sa to zopakovalo... Dokonca ked nakupujem online v dm tak na mojom bankovom výpise su ich údaje ako nazov atd napisane malym pismenom. A od tych druhých je všetko veľkým pismom...

anonym_71fc8a
19. aug 2025

Tiez sa mi to stalo, doslo k dvojitemu zauctovaniu platieb na strane dm. Ved problem nie je, peniaze vratili a v banke s tym nic neurobia.

autor
19. aug 2025
@anonym_71fc8a

Tiez sa mi to stalo, doslo k dvojitemu zauctovaniu platieb na strane dm. Ved problem nie je, peniaze vratili a v banke s tym nic neurobia.

@anonym_71fc8a ale ako si moze niekto stiahnuť z účtu peniaze len tak? Vzhľadom k tomu ze ich vrátia... Vzdy ale vždy ked platim zadávam jednorazovú platbu nikdy nedávam skutočne číslo svojej karty...

anonym_324f35
19. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_71fc8a ale ako si moze niekto stiahnuť z účtu peniaze len tak? Vzhľadom k tomu ze ich vrátia... Vzdy ale vždy ked platim zadávam jednorazovú platbu nikdy nedávam skutočne číslo svojej karty...

@anonym_autor pani zlata mne stiahli peniaze z druhého konca sveta bez toho aby som tú stránku niekedy navštívila ... Len tak si ležím a crn - 40€.😀

autor
19. aug 2025
@anonym_324f35

@anonym_autor pani zlata mne stiahli peniaze z druhého konca sveta bez toho aby som tú stránku niekedy navštívila ... Len tak si ležím a crn - 40€.😀

@anonym_324f35 no tak to som v prdeli ...
Bože žeby si dnes človek nedal na účet ani euro 😡

majus2323
19. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_324f35 no tak to som v prdeli ...
Bože žeby si dnes človek nedal na účet ani euro 😡

@anonym_autor banka mi ich aj napriek tomu vrátila ale

lindous
20. aug 2025

Myslim, že k tomuto ti bude vedieť viac povedať skôr tá DMka, než banka

anonym_8e6b5d
20. aug 2025

@anonym_autor takto, ak si zadavala / platila virtualnou kartou, tak je velmi divne, ze vobec k nejakemu takemuto pohybu doslo... (ako sparovalo ucet...) ... tak kludne aj banku kontaktuj... snad vedia povedat, aka poziadavka im prisla zo strany DM...

autor
20. aug 2025
@lindous

Myslim, že k tomuto ti bude vedieť viac povedať skôr tá DMka, než banka

@anonym_8e6b5d ano ale dnes som pzoerala na pohyby uctu a ta platba ako stiahnutie penazi a vratenie tam uz niesu... Ja tomu nechapem...
@lindous

anonym_8e6b5d
20. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_8e6b5d ano ale dnes som pzoerala na pohyby uctu a ta platba ako stiahnutie penazi a vratenie tam uz niesu... Ja tomu nechapem...
@lindous

@anonym_autor v nejakych "nezauctovanych" / neautorizovanych transakciach to tiez nemas? V nejakom inom zobrazeni ako standardnom...?

autor
20. aug 2025
@anonym_8e6b5d

@anonym_autor v nejakych "nezauctovanych" / neautorizovanych transakciach to tiez nemas? V nejakom inom zobrazeni ako standardnom...?

@anonym_8e6b5d ani nvm kde by som to mala hľadať mam tatra banku a ked pozeram na pohyby tak max si tam mozem iba vyhľadať od kedy do kedy chcem zobraziť pohyby a tie zakladne veci okolo toho... Pisala som aj na info dm ale tak cakam zatial sa mi neozval z ich strany nikto

matusformanek
21. aug 2025

@anonym_autor mne sa to stalo včera, akoze nakup na OMV...rezervacia penazi. Neskor vsak boli vranete. ide o slsp

autor
21. aug 2025
@matusformanek

@anonym_autor mne sa to stalo včera, akoze nakup na OMV...rezervacia penazi. Neskor vsak boli vranete. ide o slsp

@matusformanek ano pisala som na info dm a tam mi vysvetlili ze ide o tu rezervaciu penazi...

matusformanek
22. aug 2025
@anonym_autor

@matusformanek ano pisala som na info dm a tam mi vysvetlili ze ide o tu rezervaciu penazi...

@anonym_autor u mna detto. rezervacia ale v OMV. rezervacia vsak zmizla neskor

autor
22. aug 2025
@matusformanek

@anonym_autor u mna detto. rezervacia ale v OMV. rezervacia vsak zmizla neskor

@matusformanek ano ano potom to zmizlo aj mne