Záhadné zbavenie dlhov, čo sa deje?
Ahoj chcem sa opytat ci ma niekto podobnu skusenost neviem co sa to deje a som z toho vydeseny. Minuly mesiac som 30.8 som poziadal o pozicku na pozickomate bola schvalena a dnes som si ju chcel predlzit ked som sa prihlasil ukazalo mi ze pozicka bola uhradena,v ten isty den (dnes) som sa pozrel na moj ucet v uni credit bank a pamatam si ze som tam mal minus ale ked som sa prihlasil uz tam bola nula co sa tu kua deje o ziadny osobny bankrot ani nic ine som nikdy nepoziadal mozete mi poradit co sa to deje dakujem.
@joja101 asi sme sa nepochopili tu pozicku som dostal ihned ale ked som si chcel predlzit splatnost a prihlasil som sa uz mi prisiel mail ze prijali moju platbu na zaplatenie celej pozicky a bola uhradena ja som ale nic neplatil tak tiez mi strhli minus na mojom bankovom ucte neviem co sa deje
@bipron a co si nevies pozriet na ucet co ti prislo??? Prichadzajuce platby??
Musíš mať na IB v odchádzajúcich platbách to stiahnutie a bude tam napísané aj akou formou to šlo... Poriadne si tiež prečítaj podmienky ohľadom tej pôžičky, či ti tam nedali náhodou aj trvalý príkaz a mohli si platbu stiahnuť takto aj sami
@joja101
@ola101
Citanie s porozumenim 0 bodov.
Vzal si pozicku a praveze chcel predlzit dobu splacania a zistil, ze je uz splatena.
Na ucte bol v minuse a je na nule.
Cize "niekto" za neho vyplatil pozicku (dlznu sumu) a aj dorovnal minus na ucte.
Nie pozickou splatil minus na ucte.
Divne, no ale tvrdi, ze je to tak.

No to znamena, ze uz ti poslali peniaze nie?