Zámena mincí za papierové peniaze
Ahojte maminky, potrebujem poradit. Dcerka si spori peniazky a ma v pokladnicke okolo 400 eur v 1 a 2 eurovkach.chcela by som to zamenit za papierove. Chcem sa spytat ci v banke kde mam ucet mi kovove eurovky zamenia bez poplatku? Dakujem
Porozdeluj si to po 50 eur a chod s tym do obchodu ale najlepsie uz tak na vecer ked nemaju vela roboty aby mali cas si to preratat, uvidis, ze ti so radostou zamenia 🙂
@hu3hu3 ahoj ja robím v obchode....a viem, že tam drobných nieje nikdy dosť....keď prídeš do hocijakého obchodu a povieš že máš 1 a 2-eurovky tak ti zamenia s veľkou radosťou...napriklad najprv zanes za 200 a potom 200....a budeš to mať bez poplatku...medenáky by ti nevzali...ale uvidíš že tieto peniaze ti vezmú s veľkou RADOSŤOU !!!!! 🙂
Banky (urcite NBS) vymiena do 100ks minci bez poplatku. Takze sa tam staci otocit zo 3x
Ja tak sporim dcerke tiez 1 a 2 eurovky proste ked nam v penazenke tak hodim a potom ked tam ma 50 alebo 100 eur zamenim za papierove mamina robi v drogerie a svokra v jednote tiez sa tesia ked im dam zamenit. A ked som robila v kaviarni tiez stale tieto hodnoty chybali. Asi preto ze ich vsetci hadzu doma do sporkasy 😀😀😀
Keby prides k nam do obchodu, tak aj za dve stovky zoberieme, takze skus obchody

To zavisi od toho, kde mas vedeny ucet. Pozri si sadzobnik danej banky. Pripadne si to vloz na ucet a nasledne vyber z bankomatu