icon

Zamestnanie a exekútor

liaka
3. nov 2015

Kamaratka sa zamestnala,ale ma pozicky a uz aj exekutorov. Dala si zmenit ucet za detsky aby jej nesiahli na plat,ale podla mna jej stiahnu aj cez uctovnicku. Mylim sa? A este by ma zaujimalo ako rychlo zisti asi tak exekutor ,ze uz robi? Ako medzi tolkymi ludmi zistia ze sa akurat prave niekto zamestnal?

sutiakova
3. nov 2015

Exekutor zisti, kde sa zamestnala, myslim, ze to zistuju cez Socialnu poistovnu. Mzdova uctovnicka potom dostane prikaz na vykonavanie zrazok zo mzdy.

liaka
autor
3. nov 2015

@sutiakova dakujem. A ako dlho to trva nez zistia ze robi? Ci je to individualne?

eliska13
3. nov 2015

@liaka stiahnu jej tak ci tak, aj, ked to ma na detskom ucte zistia to hned

liaka
autor
3. nov 2015

@eliska13 to akoze exekutorovi pipne v pociaci ze aha ta a ta sa akurat zamestnala? Neviem si to pri tolkych ludoch predstavit.

katarinava
3. nov 2015

Exekútor to zistí tak do 2 mesiacov cca.

natalym
3. nov 2015

@liaka No inak ak má exekúciu, tak je povinná aj ohlásiť akúkoľvek zmenu v pomeroch. A neboj sa, oni to už zistia.

maciatkolulu
3. nov 2015

@liaka budu jej to strhavat z platu....

liaka
autor
3. nov 2015

Dakujem babenky. Tak hadam tieto Vianoce este o peniaze nepridu.

guinevre
3. nov 2015

@liaka O svoje peniaze nepridu,len budu musiet vratit tie co si pozicali 🙂

sutiakova
3. nov 2015

@liaka to ako rýchlo exekútor zistí, či a kde sa zamestnala je individuálne. Záleží to od exekútora a akú má veľkú agendu. Ale viem, že keď u nás nastúpi zamestnanec, ktorý má exekúcie, tak zhruba do 1-2 mesiacov príde aj list od exekútora. ☹

nenulaa
27. nov 2015

@liaka dosť rýchlo možno za dva až 5 mesiacov zistia

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
liaka
autor
23. jan 2016

Este stale jej na to neprisli. Peniaze si dala posielat na cudzi ucet. Tak caka kedy to poslu uctovnicke do prace.

lilia9090
Odpoveď bola odstránená