Zmeny v daňovom priznaní. Ako správne vyplniť políčka?
Zdravim, chcem sa informovať ohľadom daňového priznania. Mala som xko na poštovu poukážku. Ale zakruzkovala som na účet. A dala som tam Iban. Zoberu mi to alebo nie? Či to mám dať celé prerobiť. Viď na fotke.

Tak ako pise @madeincssr kruzkovanie vsak nemusis bielotokovat. A nezabudni podpisat do tych dvoch ramcekov
zavolala by som spravkyni priamo a s nou sa dohodla
Uz si podala DP? Ak nie, tak to prerob, staci len tu jednu stranu, nemusis prepisovat cele DP, kludne ho pretrhni, oni to tak ci tak rozdielia.
Ak ano, podaj opravne, alebo napis kratky list, ze ziadas o vyplatenie na ucet.
To zakruzkovane nikto nebude brat vazne. Krizik je na postovej poukazke. Myslim, ze by ta spravca tak ci tak zavolal na objasnenie - opravu.
@madeincssr Daňové priznanie sa nesmie bielitkovať! Celé jej to vrátia.
@martul ak je to nozaj tak prisne, tak sa ospravedlnujem. Ja DP robim cestou elektronickych formularov na Portali financnej spravy a finalne "vyltacene" PDF si mozes na tlaciarni vytlacit ako chces (aj len jednu konkretnu stranu).
@madeincssr to nie je vôbec prísne, to sa potom ťažko dokazuje, či si to zabielil ty, alebo niekto iný.

@karmenka123 zabiel bielitkom a povodne okienko opatrne obnov pravitkom ciernym perom. A daj krizik do spravneho chlievika. To zakruzkovanie tiez zabiel.