Zrušenie účtu v Anglicku
Ahoj baby, pred tromi rokmi som pracovala v Anglicku, mám debetnú kartu bez poplatku. Problém je, že neviem ako zrušiť účet, na internetbanking sa nedostanem a keď som to dávnejšie skúšala, tak účet mi ani nešiel zrušiť cez IB. Môžem tam napísať dopis s prosbou o zrušenie účtu? Angličtinu nemám dobrú, aby som tam zavolala.
Poradíte?
https://www.lloydsbank.com/business/help-and-su...
Vyplnit formular a poslat mailom alebo postou...
uz po novom ak na ucte nemas ziaden pohyb sa uzavrie po neakej dobe sam .. niesom si ista ale su to myslim 5 rokov ..
Ja som riesila minuly rok suseda,ktory mal ucet od r.2003 a bol v uk iba 3mes v r.2003 a stale mal ucet otvoreny ...tak som musela pisat listy do HSBC banky ,lebo chceli jeho overovaci podpis...mal tam roky iba par drobnych a to mu prislo vsetko na ucet na SVK... a ucet zatvorili..
@alenamihal Mne stále chodí, že mi prišla správa na internetbanking, lenže tam sa už nedostanem, lebo prihlasovacie údaje si pamätám, ale anglické číslo už nemám kam príde overovací kód.
Aj ja tam mám nejaké 2 £.
tak jedine volat do banky a oni ti povedia,co treba v tvojom pripade...3roky nie az tak dlha doma..tak ti to mozno zrusia po telefone...

Napis do IP o aku banku sa jedna.