icon

Zvýšenie cien v službách po konsolidačnom balíku

11. dec 2025

Postrehli ste zvýšenie cien v službách po tom ako bol predstavený konsolidačný balík?

andreakg
11. dec 2025

@anonym_autor ešte len od januára by sa to malo ukázať.

subartic
11. dec 2025

@anonym_autor nepostrehla zatiaľ , bohužiaľ moji klienti od nového roka postrehnú .

autor
11. dec 2025

No moja kaderníčka už dvihla ceny a po novom roku opäť,že aby to nebolo veľa naraz

autor
11. dec 2025
@subartic

@anonym_autor nepostrehla zatiaľ , bohužiaľ moji klienti od nového roka postrehnú .

@subartic nebojis sa ,že prídeš o klientov?ja už napr rozmýšľam,že čoho sa vzdám

subartic
11. dec 2025
@anonym_autor

@subartic nebojis sa ,že prídeš o klientov?ja už napr rozmýšľam,že čoho sa vzdám

@anonym_autor nebojím . Zdražujú aj oni , takže to plne budú chápať

autor
11. dec 2025
@subartic

@subartic a čo teda robíš ?

sofiasuf
11. dec 2025
@subartic

@subartic alebo vypustia tvoje sluzby, take jednoduche... ked niekto uz nevie kde utat, tak tam co nie je nevyhnutne

subartic
11. dec 2025
@sofiasuf

@subartic alebo vypustia tvoje sluzby, take jednoduche... ked niekto uz nevie kde utat, tak tam co nie je nevyhnutne

@sofiasuf moje služby sa až tak vypustiť nedajú, sú jedných z tých povinných .

autor
11. dec 2025
@subartic

@sofiasuf moje služby sa až tak vypustiť nedajú, sú jedných z tých povinných .

@subartic a povieš teda čo robíš?pretože kozmetika a lebo nechty to nebudú

subartic
11. dec 2025
@anonym_autor

@subartic a povieš teda čo robíš?pretože kozmetika a lebo nechty to nebudú

@anonym_autor robím dane a účtovníctvo a idem plne s dobou , digitalizujem , modernizujem , mám firmu so zamestnancami . Tie dane robím na najvyššej možnej úrovni .

autor
11. dec 2025
@subartic

@anonym_autor robím dane a účtovníctvo a idem plne s dobou , digitalizujem , modernizujem , mám firmu so zamestnancami . Tie dane robím na najvyššej možnej úrovni .

@subartic ďakujem.ty si za vodou 😂👍

subartic
11. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor by si sa čudovala ale nie som . Stačí keď mi krachnú dvaja , traja významní klienti , málo pravdepodobné , ale to ale tam stále je. Skôr moje kolegyne ktoré to šmochtlia po bytoch a ručne ešte nahadzujú , v krátkej dobe budú konfrontované s realitou .

rikarika
11. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor na najvyššej úrovni ich robit môžeš pokiaľ bude ešte komu v tejto bohovskej ekonomike. Tiež som z fachu a práve riešim koniec firmy čo ešte 3roky dozadu mala 200 zamestnancov. Takže tváriť sa, že vlastne všetko ok, je ozaj scestné.🤔

petronela52
11. dec 2025

mimoriadne.ide ma porazit ako vsetko zdrazelo..su obycajni gauneri..cela prasiva koalicia

subartic
11. dec 2025
@rikarika

@anonym_autor na najvyššej úrovni ich robit môžeš pokiaľ bude ešte komu v tejto bohovskej ekonomike. Tiež som z fachu a práve riešim koniec firmy čo ešte 3roky dozadu mala 200 zamestnancov. Takže tváriť sa, že vlastne všetko ok, je ozaj scestné.🤔

@rikarika myslela som to tak že mám najvyššie vzdelanie v danej oblasti a aj v iných úzko súvisiacich . A napísala som jasne že nie som za vodou , že stačí krach jedného , dvoch troch našich významných klientov a budem mať problém aj ja a moji zamestnanci .

autor
11. dec 2025
@subartic

@anonym_autor by si sa čudovala ale nie som . Stačí keď mi krachnú dvaja , traja významní klienti , málo pravdepodobné , ale to ale tam stále je. Skôr moje kolegyne ktoré to šmochtlia po bytoch a ručne ešte nahadzujú , v krátkej dobe budú konfrontované s realitou .

@subartic to bola taká 🤏irónia.samozrejme ,že som ,ale nechcela uraziť...to len preto ,že na SVK už nič nieje isté

autor
11. dec 2025
@petronela52

mimoriadne.ide ma porazit ako vsetko zdrazelo..su obycajni gauneri..cela prasiva koalicia

@petronela52 príšerne..ja už teda plánujem čoho sa vzdať .a nielen v službách .budem odkladať všetky peniaze a investovať,nech môžem deťom školy zaplatiť a nech idú het odtiaľto.lebo tu mladých nič dobré nečaká

anonym_0a16a0
11. dec 2025

@anonym_autor áno, pedikúra z 15€ na 20 ,už v decembri 😏😃😃

autor
11. dec 2025
@anonym_0a16a0

@anonym_0a16a0 a to kde????ja už pol roka platím 25 a to ešte vraj pôjde hore

anonym_0a16a0
11. dec 2025
@anonym_0a16a0

@anonym_0a16a0 Nitra

autor
11. dec 2025
@anonym_0a16a0

@anonym_0a16a0 Nitra

@anonym_0a16a0 v meste...ja mám pedikerku na dedine,nájom platiť nemusi.

anonym_b85722
11. dec 2025

Ja som dnes zaplatila za opravu auta vymena oleja a rozvody 660 eur skoro ma tam vykotilo ked povedal cenu. To uz je nenormalne 🥺