icon

Ako sa býva v Seredi?

10. sep 2025

Dobre sa tam byva? Na konci Serede rastu krasne nove stvrte. Sme z Bohdanoviec pri Trnave mam tu kopec znamych aj pracu. Zvazujeme kupit v Seredi pozemok/dom/byt. Je tam obcianske vybavenie aj blizka priroda, dobra dostupnost na dialnicu.
Dakujem

anonym_edcefd
10. sep 2025

@anonym_autor len nie Sereď. Vyrastala som tam, fetacke mesto..

anonym_8add88
10. sep 2025
@anonym_edcefd

@anonym_autor len nie Sereď. Vyrastala som tam, fetacke mesto..

@anonym_edcefd už je to tam ok

anonym_edcefd
10. sep 2025
@anonym_8add88

@anonym_edcefd už je to tam ok

@anonym_8add88 presťahovali sme sa minulý rok, no neprišlo mi to už ok

bennn
10. sep 2025

Neviem. Ale predpokladám, že tam všetci jedia horalky.

liz_lemon
11. sep 2025
@bennn

Neviem. Ale predpokladám, že tam všetci jedia horalky.

@bennn a piju Huberta

anonym_f620fa
11. sep 2025

Zijem tu cely zivot a nevnimam to nejak hrozne. To ze sa nafukne nejaky drogovy pripad, take su po celom slovensku. Pozri bratislavu, tam maju tiez drogovu celu bytovku, stvrt. Ine mesta detto. Zije sa tu v pohode.

anonym_cbb2f8
12. sep 2025
@anonym_f620fa

Zijem tu cely zivot a nevnimam to nejak hrozne. To ze sa nafukne nejaky drogovy pripad, take su po celom slovensku. Pozri bratislavu, tam maju tiez drogovu celu bytovku, stvrt. Ine mesta detto. Zije sa tu v pohode.

@anonym_f620fa záleží asi od lokality.. Ja napríklad po 4l3 mesiacoch stále nie som stotoznena s týmto mestom a veru tiež zvažujem, že odtiaľto pojdeme preč.. Určite to nie je prostredie, v ktorom chcem vychovávať svoje deti 🫤

anonym_f620fa
12. sep 2025
@anonym_cbb2f8

@anonym_f620fa záleží asi od lokality.. Ja napríklad po 4l3 mesiacoch stále nie som stotoznena s týmto mestom a veru tiež zvažujem, že odtiaľto pojdeme preč.. Určite to nie je prostredie, v ktorom chcem vychovávať svoje deti 🫤

@anonym_cbb2f8
Netusim, kde v akej lokalite zijes. Pocitam, ze nie v cukrovare pri romoch. Sidliska su ok, nie su velke a cepen uz uplne. Jedine, kde by som ja nesla je za autobuskou, ale to je mne nesympaticke. Kolegyne tam ziju a nevidia problem. V tt mas tiez hnusne sidliska a tam byt nekupis, ba to iste, kazde mesto to ma asi.

anonym_35d400
Autor odpoveď zmazal
anonym_35d400
21. sep 2025

@anonym_autor

@práveže je to mesto, kde sa všade dostanete aj peši. My sme sa odsťahovali, lebo sme našli dom podľa predstáv nedaleko, ale keby bol v Seredi zostávame. Stále pozeráme ponuky. Deti v Seredi nastúpia na autobus , nemusia ich rodičia voziť, na krúžky chodia samé.
Primátor zveľaďuje športoviská, herné zóny, upravujeme parky, myslí na detaily, ozaj sa snaží.