Aktuálne skúsenosti a škandál v ZŠ SNP Galanta
Prihlásila som tam svoju dcéru, lebo som tam chodila aj ja. Započula som niečo o škandáli. Kľudne napíšte aj anonymne. Neviete čo sa tam stalo? Aké máte aktuálne skúsenosti s tou školou ? Nezisťovala som si o tej škole dopredu, lebo ja som s ňou mala kedysi dobré skúsenosti, ale čo počúvam, zmenilo sa to. Na jednej škole v meste kde pracujem majú voľné miesto, rozmýšľam, že iba isla dcéra tam. Ďakujem za odpovede.
Neda sa ti odpisat anonymne…
Aj mňa by to zaujímalo. Keď sa dozviete, napíšete mi prosim ?
Aký škandál? Čo sa stalo? Ja vôbec netuším, o čom je reč 🤔
Odpovede sa tu nedajú písať anonymne...a tiež netusim o co ide, co aký škandál?
@stellarstar tak je jedno ci dá ci neda anonym, komentáre sa nikdy anonymne písať nedali 🤷♀️
@valikasikulova a čo iné píšem ja?
@stellarstar však si precitaj 😃
Ak myslíš ten škandál z min. roka učitelia manželia a zástupkyňa školy už je to celé objasnené a uzavreté, avšak naozaj to nevrhlo pekné svetlo na tú školu....Už nie je taká ako voľakedy
Ved áno anonym nemôžeme odpovedať? Píšem nie?
@valikasikulova
Ahojte, o čo tam vlastne ide? Teda ani nemáme uvažovať o tejto škole? 🫣
je tam sikana ktoru sa snazia uz roky zahladit, neuveritelne ako dospeli ludia a pedagogovia zakryvaju sikanu, na co cakate?
evidentne sa problémy zametávajú pod koberec alebo idú do stratena a škola čaká kedy nastane vážnejší problém, už len vizuál niektorých pedagógov o tom svedčí absolútne nevhodné na pedagogickú pôdu pre maloletých; kde je príklad, vzdelávanie a vzor na školách, deti ráno odovzdáme na škôlskú pôdu pedagógom-cudzím ľuďom platených z daní rodičov a s vedomím že sa deti idú vzdelávať a idú do bezpečia; každý by sa mal k problémom stavať ako by sa zachoval keby sa problém týkal vlastného dieťaťa/staré známe-nerob druhým to čo nechceš aby robili druhý tebe/, nezakrývajme si oči pred problémami týkajúcich sa detí je jedno či vlastných alebo cudzích duplom v dnešnej dobe plnej agresie a rozdielnych názorov, toto do škôl určite nepatrí ako ich vychovávame doma a v škole taká generácia nám vyrastie
evidentne sa problémy zametávajú pod koberec alebo idú do stratena a škola čaká kedy nastane vážnejší problém, už len vizuál niektorých pedagógov o tom svedčí absolútne nevhodné na pedagogickú pôdu pre maloletých; kde je príklad, vzdelávanie a vzor na školách, deti ráno odovzdáme na škôlskú pôdu pedagógom-cudzím ľuďom platených z daní rodičov a s vedomím že sa deti idú vzdelávať a idú do bezpečia; každý by sa mal k problémom stavať ako by sa zachoval keby sa problém týkal vlastného dieťaťa/staré známe-nerob druhým to čo nechceš aby robili druhý tebe/, nezakrývajme si oči pred problémami týkajúcich sa detí je jedno či vlastných alebo cudzích duplom v dnešnej dobe plnej agresie a rozdielnych názorov, toto do škôl určite nepatrí ako ich vychovávame doma a v škole taká generácia nám vyrastie
@milujemskolu
..chcete niečo riešiť s vedením - odbijú vás že nemajú čas..!
zastrašovanie rodičov aby nikde nič nehovorili??!! vzchopte sa kym je čas ide o deti!!!
zastrašovanie rodičov aby nikde nič nehovorili??!! vzchopte sa kym je čas ide o deti!!!
@milujemskolu jasné, najnovšie zastrašovanie už riešia aj sociálkou 🫣 a pritom si sami naseru do huby s prepáčením.. Kuratela sa z celej školy smeje.. Oni sú tí, ktorí sa správajú ozaj zle.. Kým nemáte stovky € na dotovanie učiteliek, prípadne pani riaditeľky, tak je zle..a nedajbože si otvoriť ústa 🙏
@milujemskolu jasné, najnovšie zastrašovanie už riešia aj sociálkou 🫣 a pritom si sami naseru do huby s prepáčením.. Kuratela sa z celej školy smeje.. Oni sú tí, ktorí sa správajú ozaj zle.. Kým nemáte stovky € na dotovanie učiteliek, prípadne pani riaditeľky, tak je zle..a nedajbože si otvoriť ústa 🙏
akoze kde je mesto, śkolska inśpekcia atd preco rodicia nenaberu odvahu ved ide o ich deti ktore tam na cca cely den zveria toto sa deje uz dost dlho na tejto skole je tym znama v gaoante a okolí

Keď ty dáš anonym my nemôžeme anonym odpovedať