Aktuálne skúsenosti a škandál v ZŠ SNP Galanta
Prihlásila som tam svoju dcéru, lebo som tam chodila aj ja. Započula som niečo o škandáli. Kľudne napíšte aj anonymne. Neviete čo sa tam stalo? Aké máte aktuálne skúsenosti s tou školou ? Nezisťovala som si o tej škole dopredu, lebo ja som s ňou mala kedysi dobré skúsenosti, ale čo počúvam, zmenilo sa to. Na jednej škole v meste kde pracujem majú voľné miesto, rozmýšľam, že iba isla dcéra tam. Ďakujem za odpovede.
Odpovede sa tu nedajú písať anonymne...a tiež netusim o co ide, co aký škandál?
@stellarstar tak je jedno ci dá ci neda anonym, komentáre sa nikdy anonymne písať nedali 🤷♀️
Ak myslíš ten škandál z min. roka učitelia manželia a zástupkyňa školy už je to celé objasnené a uzavreté, avšak naozaj to nevrhlo pekné svetlo na tú školu....Už nie je taká ako voľakedy
je tam sikana ktoru sa snazia uz roky zahladit, neuveritelne ako dospeli ludia a pedagogovia zakryvaju sikanu, na co cakate?
evidentne sa problémy zametávajú pod koberec alebo idú do stratena a škola čaká kedy nastane vážnejší problém, už len vizuál niektorých pedagógov o tom svedčí absolútne nevhodné na pedagogickú pôdu pre maloletých; kde je príklad, vzdelávanie a vzor na školách, deti ráno odovzdáme na škôlskú pôdu pedagógom-cudzím ľuďom platených z daní rodičov a s vedomím že sa deti idú vzdelávať a idú do bezpečia; každý by sa mal k problémom stavať ako by sa zachoval keby sa problém týkal vlastného dieťaťa/staré známe-nerob druhým to čo nechceš aby robili druhý tebe/, nezakrývajme si oči pred problémami týkajúcich sa detí je jedno či vlastných alebo cudzích duplom v dnešnej dobe plnej agresie a rozdielnych názorov, toto do škôl určite nepatrí ako ich vychovávame doma a v škole taká generácia nám vyrastie
evidentne sa problémy zametávajú pod koberec alebo idú do stratena a škola čaká kedy nastane vážnejší problém, už len vizuál niektorých pedagógov o tom svedčí absolútne nevhodné na pedagogickú pôdu pre maloletých; kde je príklad, vzdelávanie a vzor na školách, deti ráno odovzdáme na škôlskú pôdu pedagógom-cudzím ľuďom platených z daní rodičov a s vedomím že sa deti idú vzdelávať a idú do bezpečia; každý by sa mal k problémom stavať ako by sa zachoval keby sa problém týkal vlastného dieťaťa/staré známe-nerob druhým to čo nechceš aby robili druhý tebe/, nezakrývajme si oči pred problémami týkajúcich sa detí je jedno či vlastných alebo cudzích duplom v dnešnej dobe plnej agresie a rozdielnych názorov, toto do škôl určite nepatrí ako ich vychovávame doma a v škole taká generácia nám vyrastie
@milujemskolu
..chcete niečo riešiť s vedením - odbijú vás že nemajú čas..!
zastrašovanie rodičov aby nikde nič nehovorili??!! vzchopte sa kym je čas ide o deti!!!
zastrašovanie rodičov aby nikde nič nehovorili??!! vzchopte sa kym je čas ide o deti!!!
@milujemskolu jasné, najnovšie zastrašovanie už riešia aj sociálkou 🫣 a pritom si sami naseru do huby s prepáčením.. Kuratela sa z celej školy smeje.. Oni sú tí, ktorí sa správajú ozaj zle.. Kým nemáte stovky € na dotovanie učiteliek, prípadne pani riaditeľky, tak je zle..a nedajbože si otvoriť ústa 🙏
@milujemskolu jasné, najnovšie zastrašovanie už riešia aj sociálkou 🫣 a pritom si sami naseru do huby s prepáčením.. Kuratela sa z celej školy smeje.. Oni sú tí, ktorí sa správajú ozaj zle.. Kým nemáte stovky € na dotovanie učiteliek, prípadne pani riaditeľky, tak je zle..a nedajbože si otvoriť ústa 🙏
akoze kde je mesto, śkolska inśpekcia atd preco rodicia nenaberu odvahu ved ide o ich deti ktore tam na cca cely den zveria toto sa deje uz dost dlho na tejto skole je tym znama v gaoante a okolí
.. je to az moc "zaujimave" preco tieto veci mesto neriesi(!?) zverujeme im nase deti na väcsinu dna kym sme v praci a nemozeme byt v klude ze sa im nieco nestane a nikto im zatial nepomoze!! vedenie tejto skoly aj s par ucitelkami sa prezentuju tak jak na skoke tak aj na socialnych sietach akoby si pomylili instituciu..takze uz toto svedci o zaujme o vychovu maloletych, neriesi mesto neriesi min skolstva kde sa este obratit aby sme boli v klude ze deti mame v bezpeci

Keď ty dáš anonym my nemôžeme anonym odpovedať