icon

Bývanie a aktivity pre deti v Košútoch

paja1991
11. sep 2025

Prednedávnom sme sa presťahovali do Košút. A chcela som teda spýtať ako sa vám byva, kde chodievate s detičkami, škôlky, školy, kurzy atď. Mimo skolky su nejaké aktivity na zoznamenie? Ďakujem krásne.

anonym_491103
12. sep 2025

My bývame v Košútoch už 5 rokov...chodievame len na ihrisko,poprípade Petrov Grunt...inak v obci nie je čo..zvyknu byť kadejaké obecné podujatia, tých je vždy dosť..Za nás top škôlka a top škola..v škôlke maju angličtinu, plavecký výcvik naozaj nadrherny dvor, super učitelky a každý mesiac nejaké aktivity, deti maju vyhradenú časť v parku za poštou ktorú zveľadujú, zbierajú listy, odpadky, sadia tam..majú rôzne vystúpenia aj školáci aj škôlkari, v škôlke je vždy levandulový jarmok raz za rok, vianočné trhy.
My sme naozaj spokojní a ani súkromné škôlky či školy sa nechytajú....

milujemskolu
28. okt 2025

@paja1991 v Košutoch sa len stavia ale pani starostku nezaujima aj rozsirovanie a zveladovanie pre deti a mladez je tu jedna mala ZS a jedna ma skolka takze pri tom mnozstve mladych neni śanca okrem toho tu majj viac prazdnin ako cela rodina ma dovolenku a okolite mesta a dediny bez znamosti vasm dieta nezoberu lebo maju dost svojich deti a maju spravnu teoriu ked vie starostka rozsirovat domy nech riesi aj infrastrukturu