Čo hovoríte na ZŠ SNP Galanta?
Dobrý deň. Čo hovoríte na túto školu? Hlavne ma zaujímajú učiteľky 1.stupeň.
No po nedávnom škandále pochybujem že učitelia 1.stupna su normalní
Moja dcéra tam chodí už 3 rok a o žiadnom škandále neviem. 🤔🤷
@klara1205 ved preto tato tema. Viem o tom.
Mam prváka a ṣ̌tvrtáčku, ja som spokojna. Moj maly ma velmi prisnu ale super ucitelku. A neviem o ziadnom skandale 🙈
@athenais24 budte rada mne dosla s tym mala domov co videli a prisli o triednu do minuty
@klara1205 ak smiem vedieť koho mali triednu učiteľku? 🤔
Ktore ucitelky budu mat buduci rok prvakov? Ake su?
A čo sa tam stalo? Môj syn tam kedysi chodil
@klara1205 ach,uz viem.Dcera to hovorila. Bolo jej to velmi luto,tiez Pani.Ṣ̌ mala 1- 2 rocniku.Ked myslite na to
@athenais24 ano ano.. ale tak napr ja som už začala riešiť prestup na druhu zakladnu skolu, tato skola je uz teraz hnoj...ja sama som na tuto skolu chodila a to sa neda porovnat vtedy a teraz...ten nezaujem ucitelov, prehliadanie sikany, ponizovanie ucitelmi,napr.moja mala ma od narodenia problemy so stolicou,a vzdy ked to na nu pride skratka musi ist na velku potrebu, doktor jej vyslovene zakazal zdrzovat a kedze po prvej hodine nestihla cez 5 min prestavku ist vypytala sa cez druhu hodinu, ucitelka ju obvinila ze nedokaze obsediet a ze si len vymysla a ze si to mala vybavit cez prestavku, tak sa mi tam s prepacenim mala posrala a tak jej to prislo neprijemne a hanbila sa ze nechcela ist do skoly dalsie dni...Narobila som s ucitelkou cirkus, nepomohlo, tento tyzden to spravila drtuhemu dievcatku ale s malou potrebou...Takze u mna ta skola skoncila...A to ja som sama pedagog, ale toto odsudzujem...Na FB sa tvaria ako najlepsia skola siroko- daleko a pritom sa tam deju taketo veci.. Odkedy mam maluu vzdy som chcela a priala si ze ked moje dieta pojde do skoly pojde na SNP, teraz to lutujem a dufam vybavime co najrychlejsi prestup a to co tam pedagogicky zbor robi je jedna velka hanba, aby deti nacapali v naradovni ucitela so zastupkynou.
@klara1205 fuuu. To ma mrzi.
Moja malá tam chodí. Má veľmi dobrú triednu. Ale keď chodím pre ňu tak počujem ako na prízemí vkuse vrieska učiteľka. Minule kričala na deti:ZVONILO? NEZVONILO. TAK ČUŠTE A POČÚVAJTE 🤦🏼♀️Tiež ma zaujíma tem škandál 🤔
@athenais24 prečo tam prosím nieje uz pani š..
to co sa prosim deje v tejto skole?? zastrasuju rodicov aby nikde nic nehovorili ?? to kam sme sa dostali!?
to co sa prosim deje v tejto skole?? zastrasuju rodicov aby nikde nic nehovorili ?? to kam sme sa dostali!?
@anonym_88ae01 ako to myslíte že zastrasuju?
@anonym_88ae01 ako to myslíte že zastrasuju?
rodicom ktorí sa pokuśaju rieśiť problem detí prípadne su predvolaní na vedenie školy dá pani riaditelka alebo zastupkyńa jasne na javo rodicovi aby to dalej neriesil neviem co k tomu blizsie treba; mal by sa kazdy stavat problemom ako by sa zachovali keby islo o ich deti

Pripnem sa k téme.
Nemáte niekto skúsenosť osobnú, či zoberú aj deti mimo okres do 1.tr?