Existuje kožná pohotovosť?
Zdravim, existuje nieco ako kozna pohotovost? 2 rocna vyhadzana, zhorsuje sa to. U pediny sme uz boli. Vsade sa objednava za tyzden
ak ste boli u pediatra naco na pohotovost? smer kozny na lekar max. ale nie pohotovost, ak to nie je akútny zivotu ohrozujuci stav
Ahoj v BA,Mickieviczova,je kozna pohotovost,je tam rovno aj lozkove oddelenie,ale len pre dospelych.
Ale funguje to ako klasicka statna pohotovost 24/7
Tu je kontakt
https://www.unb.sk/dermatovenerologicka-klinika...
Zavolaj si,ci Vas vezmu,drzim palce
Vidim,ze v minulosti si sa pytala aj na exem...v BA je vyborna kozna klinika DERMASON -len pre deti,dalej na exem je naj pobyt pri mori,a ak ma dietatko potvrdenu dg. Exem od Dr.tak ma narok aj na kupelnu liecbu v Smrdakoch(male deti samozrejme s doprovodom rodica),treba sa informovat u detskeho kozneho
akutny stav musi vziat akakolvek kozna bez objednania.
@tina877 ak sa jej to stále zhoršuje môže ísť aj o alergickú reakciu, išla by som na pohotovosť, ak nezaberá to čo máte doma- ak má malá niečo predpísané - krémy, lieky...Ja som alergik a ekzematik a tento rok som už mala 3x alergickú reakciu spojenú so žihľavkou, stačilo mi prejsť po vonku - alergia na pele...príp. môže ísť aj alergiu na nejaké jedlo, alebo iný alergén - roztoče, plesne...

@tina877 kožná pohotovosť nie. treba ist normalne na detskú pohotovost