icon

Kontakt na stolára pre kuchynský ostrovček v okolí Galanty

tereziik88
25. jún 2025

Ahojte,

poprosím kontakt na nejakého šikovného stolára ktorý mi neda nejakú horibilnú cenu za ostrovček..

Ďakujem
Okolie Ga

chrobak7
25. jún 2025

@tereziik88 Však ten, čo ti bude robiť celú kuchyňu, nie? Či kuchyňu máš a chceš len ostrovček?

Kúp si hotové diely (skrinky) v IKEA a poskladaj si ich. Na to kúpiš dosku, aj ti ju tuším napília na potrebnú dĺžku. A máš to.

tereziik88
autor
25. jún 2025
@chrobak7

@tereziik88 Však ten, čo ti bude robiť celú kuchyňu, nie? Či kuchyňu máš a chceš len ostrovček?

Kúp si hotové diely (skrinky) v IKEA a poskladaj si ich. Na to kúpiš dosku, aj ti ju tuším napília na potrebnú dĺžku. A máš to.

@chrobak7 ďakujem, kuchyňu už mám… Ikei mám pozretu od A po Z… chcem stolára ..

chrobak7
25. jún 2025
@tereziik88

@chrobak7 ďakujem, kuchyňu už mám… Ikei mám pozretu od A po Z… chcem stolára ..

@tereziik88 Tak budeš musieť akceptovať jeho cenu....

simik22
26. jún 2025
@chrobak7

@tereziik88 Tak budeš musieť akceptovať jeho cenu....

@chrobak7 však ona chce daky kontakt po osobnej skúsenosti 🙈

chrobak7
26. jún 2025
@simik22

@chrobak7 však ona chce daky kontakt po osobnej skúsenosti 🙈

@simik22 Kontakt nemám. Ja mám kuchyňu z IKEA. Keď niekomu nestačí kuchyňa z
Ikei, tak si musí zaplatiť stolára. A myslieť si, že nejaký dedko to bude robiť ako hobby za pár desiatok EUR je naivné. V dnešnej dobe nič nie je lacné.

Neviem, aký ostrovček chce, ale podľa mňa ju to vyjde na 500 - 1000 €, prípadne viac, ak tam chce aj spotrebiče.

tereziik88
autor
26. jún 2025
@chrobak7

@simik22 Kontakt nemám. Ja mám kuchyňu z IKEA. Keď niekomu nestačí kuchyňa z
Ikei, tak si musí zaplatiť stolára. A myslieť si, že nejaký dedko to bude robiť ako hobby za pár desiatok EUR je naivné. V dnešnej dobe nič nie je lacné.

Neviem, aký ostrovček chce, ale podľa mňa ju to vyjde na 500 - 1000 €, prípadne viac, ak tam chce aj spotrebiče.

@chrobak7 no už sme si robili cenovú ponuku a vyšlo aj že 1700-2000€ takže ak by to bolo za 1000€ tak super.. a chceme len skrinky pár suflikov… nič špeciálne

jagott
26. jún 2025

Pošli mi rozmery, a nejakú predstavu, urobím ti cenovú ponuku u nás vo firme. Myslím, že máme dobré ceny.