Kontakt na stolára pre kuchynský ostrovček v okolí Galanty
Ahojte,
poprosím kontakt na nejakého šikovného stolára ktorý mi neda nejakú horibilnú cenu za ostrovček..
Ďakujem
Okolie Ga
@tereziik88 Však ten, čo ti bude robiť celú kuchyňu, nie? Či kuchyňu máš a chceš len ostrovček?
Kúp si hotové diely (skrinky) v IKEA a poskladaj si ich. Na to kúpiš dosku, aj ti ju tuším napília na potrebnú dĺžku. A máš to.
@chrobak7 ďakujem, kuchyňu už mám… Ikei mám pozretu od A po Z… chcem stolára ..
@chrobak7 ďakujem, kuchyňu už mám… Ikei mám pozretu od A po Z… chcem stolára ..
@tereziik88 Tak budeš musieť akceptovať jeho cenu....
@tereziik88 Tak budeš musieť akceptovať jeho cenu....
@chrobak7 však ona chce daky kontakt po osobnej skúsenosti 🙈
@chrobak7 však ona chce daky kontakt po osobnej skúsenosti 🙈
@simik22 Kontakt nemám. Ja mám kuchyňu z IKEA. Keď niekomu nestačí kuchyňa z
Ikei, tak si musí zaplatiť stolára. A myslieť si, že nejaký dedko to bude robiť ako hobby za pár desiatok EUR je naivné. V dnešnej dobe nič nie je lacné.
Neviem, aký ostrovček chce, ale podľa mňa ju to vyjde na 500 - 1000 €, prípadne viac, ak tam chce aj spotrebiče.
@simik22 Kontakt nemám. Ja mám kuchyňu z IKEA. Keď niekomu nestačí kuchyňa z
Ikei, tak si musí zaplatiť stolára. A myslieť si, že nejaký dedko to bude robiť ako hobby za pár desiatok EUR je naivné. V dnešnej dobe nič nie je lacné.
Neviem, aký ostrovček chce, ale podľa mňa ju to vyjde na 500 - 1000 €, prípadne viac, ak tam chce aj spotrebiče.
@chrobak7 no už sme si robili cenovú ponuku a vyšlo aj že 1700-2000€ takže ak by to bolo za 1000€ tak super.. a chceme len skrinky pár suflikov… nič špeciálne
Pošli mi rozmery, a nejakú predstavu, urobím ti cenovú ponuku u nás vo firme. Myslím, že máme dobré ceny.

@tereziik88 Však ten, čo ti bude robiť celú kuchyňu, nie? Či kuchyňu máš a chceš len ostrovček?
Kúp si hotové diely (skrinky) v IKEA a poskladaj si ich. Na to kúpiš dosku, aj ti ju tuším napília na potrebnú dĺžku. A máš to.