Máte skúsenosť s prácou pre páry v bagetérii?
praca v sladkovicove v bageterii pre par
Mate skúsenosti?
@ferala pre pary je plno ponuk
Pre páry je plno ponúk? Neviem o tom. Práveže to bežné vôbec nie je, aby sa na Slovensku ponúkali pozície vyslovene pre páry. A v zahraničí je to záležitosť niekoľkých pár nekvalifikovaných pozícií v gastre a službách.
V každom prípade, ponuky Pierre Baguette sú bežne zverejnené na webe, aj aktuálne ich tam je niekoľko. Ak ste dospelí a svojprávni, viete si každý poslať CV samostatne a riešiť zmluvu aj nástup samostatne.
@melanta Na fb ju ponúkali ze aj pre pary co je na to divne ved každý nemusí hned utekat do zahraničia
Nepíšem, že je to divné. Reagujem na tvoje slová, že ponúk pre páry je plno. A reagujem, že to bežné nie je. Aktuálne ponuky pre danú výrobňu máš v linku, ktorý som ti poslala. Aj keď propagujú, že práca pre páry, každý si musí poslať CV sám a každý sám za seba pôjde na pohovor a ak ho prijmú, tak sám za seba podpíše zmluvu. Prijať môžu oboch, alebo iba jedného, alebo ani jedného.
@melanta Ja to chápem len som sa chcela opytat ci tuto bageteriu poznáte
Vhodne pre pary asi preto, ze tam mozu hrdlicky travit spolocny pracovny cas.
Mozno to ze subsspolu v pracovnej dobe zalepi nizky plat a udrzi zamestnany par v komfortnej zone spolu za pultikom
su to normalne ponuky aj s ubytovanim urcite skuste da sa aj pekne postupovat
su to normalne ponuky aj s ubytovanim urcite skuste da sa aj pekne postupovat
@mamina7070 ahoj môžem otázku? Pracuješ v Pierre bagete?

to akoze tam realne mozu robit dvaja ludia spolu? rozmyslam, preco by som nieco take dobrovolne robila. 😀