MUDr. Magdaléna Farkas - neurológia Trstice
Prosim, viem ze p.doktorka skoncila ordinovat, kto nastupil namiestno nej?Maju nove t.c.? Cely tyzden sa neviem dovolat bud zvoni, alebo obsadene, dakujem
Treba skúšať.
Preberá nových pacientov, a berie si aj svojich niektorých. Dvíhajú priebežne počas ordinačných hodín.
Bohužiaľ prvé týždne budú takéto určite.
Ale je veľmi príjemná a šikovná.
Ak sa vám dá,zastavte sa osobne radšej pre temrin.
Tiež som neskúšala...vždy chodíme osobne sa objednať, alebo máme termín od nej na kontrolu.
Neviem , ja chodím so svokrom do šale, kontrolu má o 2 mesiace vždy ale najbližší termín dáva tak o 5 mesiacov rovno na mieste. Keď som volala prvý krát po tých 2mesiacoch, a dala termín najbližši volny o 6mesiacov sestrička :D
Takže mne sa u dr.Godollovej zdá termín do mesiaca až dvoch úplne super. Tento aj cestujeme, tiež to máme ďaleko.
Priamo MUDr. Farkasovej chodila predtým svokra, termíny mala síce skorej, ale teda nejaký liečebný pokrok som si nevšimla, ja som rada, že už odišla.
Ale teda MUDr.Godollova má pacientov viac, keďže berie aj svojich pôvodných aj všetkych od dr.farkasovej..
Ale teda povedzme si, veľmi tých neurologov na výber nie je. Neviem odkiaľ ste, ale potom jedine do krajského mesta niekam ísť.

@viva13 aktuálne info