icon

Najskôr pozitívny a o pár dni negatívny test

kacenka1518
8. jún 2020

Ahojte, rada by som bola ak by ste sa mi k tomu niekto vyjadril, určite máte viac skúsenosti. Dieťa neplánujeme ale ak by bolo určite by sme si ho nechali. 17.5.Som mala ovuláciu a 6-7 dni nato som mala krvácanie ktoré trvalo Iba deň... nedávala som tomu veľkú váhu . Lenže teraz 4.6. Som mala dostať menštruáciu ale ona nikde... mešká už 5 dní a ja som úplne mimo... nemám príznaky iba mi moc nechuti jesť... test som robila v sobotu ráno, vtedy tam bola slabucka čiarka ... a včera aj dnes boli neg. Takze nechápem :( poraďte mi

Najskôr pozitívny a o pár dni negatívny testNajskôr pozitívny a o pár dni negatívny test
Strana
z2
clori
9. jún 2020

@kacenka1518 mohlo to byt biochemicke tehotenstvo. obcas sa to stava, ze pride k oplodneniu, aj k uhniezdeniu embryjka, ale ak nie je nieco v poriadku, embryjko zavcasu odumiera a MS sa tym padom dostavi o trochu neskor.

mimka11111
9. jún 2020

@kacenka1518 ahoj,podľa mňa to,čo na Tom teste presvitá,je len kanalik

kacenka1518
autor
9. jún 2020

@clori môže byt aj to. Ale najhoršie na tom je, že sa citim dosť inak. Čítala som tu že niektorým ženám TT ukázal pozitívne až niekedy po 40DC takze preto sa bojím.. už som aj objednaná k doktorovi. V štvrtok idem, on povie.

clori
9. jún 2020

@kacenka1518 tak skus kupit este inu znacku. dr. max je spolahlivy. ono ak to tehu bolo, telo este reaguje na zvysene HCG.

kacenka1518
autor
9. jún 2020

@clori Skúsim. Ale je to zvláštne, aj tak dr. mi povie presne ...dúfam.

clori
9. jún 2020

@kacenka1518 tak ak sa MS nerozbehne, urcite ti spravi ultrazvuk, vezme asi aj krv a pripadne pichne agolutin (progesteron) - v pripade tehotestva nevadi, este by ho to podporilo, ak to tehu nebude, pomoze to spustit MS. dovtedy skus este ten test a uvidis.

kacenka1518
autor
9. jún 2020

@clori myslíš si, že ak som tehotná, už na ultrazvuku niečo uvidí ? Keďže som mala poslednú MS 3.5.?

clori
9. jún 2020

@kacenka1518 vsetko zavisi od terminu ovulacie a ci teda si tehotna. casto sa pri meskajucej MS robi ultrazvuk na kontrolu vysky sliznice maternice, ci nemas cystu na vajecniku, ktora by robila hormonalnu sarapatu. nie vzdy sa robi utz len za ucelom potvrdenia tehotenstva. a ty tvoj termin ovu mas len z kalkulacky? lebo to presne nie je. nespoliehaj sa na ziadny termin, ktory najdes niekde na nete. tie vychadzaju len z 28-dnoveho cyklu a iba ak je ovulacia 14. den. musela by si mat ovulaciu presne potvrdenu lekarom alebo kombinaciou domacich ovulacnych testov+meranie bazalnej teploty. dokonca, niektore zeny mozu mat slabucko pozitivne tehu testy aj 1-2 dni pred ovulaciou. je to preto, ze luteinizacny hormon=LH (stimuluje zrely folikul k ovulacii) je trochu podobny tehotenskemu HCG hormonu a obcas sa teda stane, ze aj velmi citlivy tehotensky test reaguje na vysoku hladinu LH. dalsi mozny dovod je aj hormonalne aktivna cysta. nie je to nic nebezpecne, ale obcas to trosicku zvysi aj HCG, ktore sa prirodzene vyskytuje v minimalnej hladine u kazdej zeny (HCG do 5mIU je prirodzene, dokonca v urcitej nizuckej hladine je pritomne aj u muzov), len u tehotnej stupa a drzi sa na zvysenych hodnotach v tehotestve. ale teda teoreticky, ak si mala poslednu MS 3.5. a ovulacia by bola naozaj 14DC, tak v tychto chvilach by uz s kvalitnym a citlivym ultrazvuom by uz mohol vidiet dutinku. no nespoliehaj sa na to. mohla si mat posunutu ovulaciu a vtedy zavazi kazdy jeden den, moze tam byt aj cysta (toho sa tiez neobavaj, bezne vodove cysty sa zvyknu po par tyzdnoch same vstrebat, len vynimocne je nutny zasah dr. napriklad odsatim tekutiny). atd. tych moznosti je vela.

kacenka1518
autor
9. jún 2020

@clori fuha tak ty sa do toho rozumieš veľmi 😃ďakujem za vysvetlenie, skúsim zajtra ráno ešte nejaký test a ak aj ten bude negatívny asi to je len nejaká porucha hormonálna a nie tehotenstvo. Ale potom mi nesedí to, že neviem nic zjesť lebo ma napína úplne zo všetkého. Posledné 3 dni som -3kg.

kacenka1518
autor
9. jún 2020

@kacenka1518 a termín ovu. Nemám presný lebo som pred 3-4 mesiacmi vysadila antiku ale všetky menzesi boli pravidelne až doposiaľ. Mala som presne 30 dňový cyklus a ms trvala 5 dni. Tento krát už je 38DC a nikde nic preto sa bojím. A mám nejako divne fialove bradavky už 2 dni.

pracujucazienka
9. jún 2020

@kacenka1518 ahoj ja som síce deň po tebe lebo termín ms som mala až 5.6 . a môj posledný test vyzerá takto..a v piatok idem ku gynekológovi ...si si robila ešte iný test?

clori
9. jún 2020

@kacenka1518 no skus este iny test 🙂

kacenka1518
autor
9. jún 2020

@pracujucazienka tak to gratulujem vyzerá to dosť silne. Ten na fotke je z DM baby top test 2 som robila. A potom 2 - GS mama a tie už boli negatívne..

pracujucazienka
9. jún 2020

@kacenka1518 ďakujem ☺️..tento bol z dmky ale keď som skúšala minuly mesiac mama test bol biely ako sneh nejaký 25 som mala pozitívny ale nič z toho nebolo..možno si mala biochemické..ono je najlepšie testovať sa len jedným druhom testov..skús ešte ten z dm ...mne išli testy takto deň za dnom od utorka

kacenka1518
autor
9. jún 2020

@pracujucazienka pekne 🙂 lenže ty si asi plánovala tehotenstvo, či ? 🙂 lebo ja vôbec ja sa bojím veľmi... a čakať do štvrtka mi príde ako nekonečno :( je príznakom aj tmavé- fialove bradavky ?

pracujucazienka
9. jún 2020

@kacenka1518 skús ešte spraviť ten dm-kovy test a uvidis na čom si..každá ma iné príznaky tehotnosti niekto aj žiadne

kacenka1518
autor
9. jún 2020

@pracujucazienka moj frajer si mysli že si to celé vymýšľam a vôbec nechce uveriť že ten prvý test bol trochu pozitívny...:(

kacenka1518
autor
9. jún 2020

@kacenka1518 A keď som mu povedala že mi meškajú už skoro týždeň ... pousmial sa, že takéto veci na neho nemám skúšať.

pracujucazienka
9. jún 2020

@kacenka1518 akože v zmysle že dieťa nechce?

kacenka1518
autor
9. jún 2020

@pracujucazienka on by možno aj chcel keby som, ale myslí si že ja to na neho iba hrám a vymýšľam si...

pracujucazienka
9. jún 2020

@kacenka1518 prečo by si si pre boha mala vymýšľať vo veci ktorá Vám obom (tebe viac) zmení život od základov?Prepac máš divného priateľa

kacenka1518
autor
9. jún 2020

@pracujucazienka je mi hneď do placu jak som to počula... neverí tomu asi pretože už minuly mesiac som robila test a samozrejme negatívny ale to mi ani MS nemeškala.

pracujucazienka
9. jún 2020

@kacenka1518 a test si si robila prečo keď sa nesnažíte o bábätko a nemeškali ti?Len tak moja zvedavosť ..

kacenka1518
autor
9. jún 2020

@pracujucazienka Pretože som ráno vracala asi 3 dni po sebe, takze pre istotu som si ho spravila vtedy.

pracujucazienka
9. jún 2020

@kacenka1518 aha..ale aj tak to nemení nič na veci,že ma držať pri tebe..podporovať ta či si alebo niesi tehotná..a keď budete chcieť bábätko a nebude sa Vám dariť čo Vám neprajem sa kamosko dosmeje..

kacenka1518
autor
9. jún 2020

@pracujucazienka máš pravdu, nemá asi dobre obdobie lebo nechová sa takto často... no dúfam že niesom pretože neni nato ta vhodná chvíľa. Dám vedieť keď tak 🙂

pracujucazienka
9. jún 2020

@kacenka1518 každopádne držím ti palce nech to dopadne k tvojej spokojnosti daj vedieť či ti povedal gynekológ 😉

kacenka1518
autor
11. jún 2020

@pracujucazienka ahoj, no dopadla som celkom dobre povedal že niesom. Ale že mám nejakú cistu a doporučil mi vaginalny krúžok. 🙂

pracujucazienka
11. jún 2020

@kacenka1518 aj ti povedal prečo neprišla ms?kvoli tej cyste?ako super že to dopadlo podľa tvojich predstav ale pokial ti môžem poradiť treba si odkomunikovať s partnerom či chcete alebo nechcete bábätko..je to záväzok na cely život a pokial nechcete treba sa chrániť..ja viem že to vieš ale fakt si s ním sadni a pokecajte..to nieje že ma zlý deň tak si robí z teba srandu (ha ha ha)ohromne vtipne hlavne keď viem že iné ženy deti mat nemôžu a on sa k tomu stavia hrozne z môjho pohladu

kacenka1518
autor
11. jún 2020

@pracujucazienka povedal že to ma na svedomí ta antikoncepcia ktorú som vysadila pred 4 mesiacmi. Ale neviem no nerobil mi ani krvné testy ani uktrazvuk len mi urobil tehu test a zvnútra pozrel. Takze ešte čakám kým príde lebo už to je 8-mi deň. A ano ja neviem že ak nechceme dieťa mame sa chrániť, lenže on stále hovorí že s kondómom to neni ono a podobne. Takze začnem brat to vaginálne teliesko a uvidíme ako mi to sadne. On je starší takze dieťa by chcel keby sa dohodneme obaja a aj ja to iste ale viem, že v živote mám toho dosť “rozrobeneho” a nemala by som čas na dieťa a toľkú pozornosť a všetko čo si to vyžaduje. Vieme čo chceme obaja ale niekedy sa k veciam stává zbabelo ...

Strana
z2