icon

Odporúčate MUDr. Repkovú ako endokrinologičku pre deti?

veve13
15. apr 2025

MUDr. Repkova endokrinológ v Galante, odporúčate. Skúsenosti? Mám ísť s dcérou, 14 rokov. Alebo radšej do Bratislavy? Ďakujem 🙂

kikuska63
15. apr 2025

Ja som ju mala ako pediatričku. Nemala som ju rada ako dieťa, vždy mi prišla prísna. Ale je to veľmi vzdelaný človek a odborník. Málokedy sa usmeje, ale to so zdravím nemá nič spoločné. Keď som ju vymenila za lekára pre dospelých tak mi hovorila, že to nie je dobrá voľba, ale mala pravdu. S novým doktorom som mala problémy a riešila som to cez vyššie miesta.
Keď bolo potrebné odborné vyšetrenie, vždy mi odporúčala tých doktorov s ktorými bola stotožnená.
Vždy sa snaží pomôcť, vie čo má predpísať a čo robiť, kam vás ďalej poslať ak je to potrebné. Kamarátka s ňou má skúsenosť ako s diabetologičkou.Tiež bola spokojná. Keby som sa neodsťahovala, tak by moje deti išli k nej. S endokrinologiou nemám skúsenosť.

veve13
autor
15. apr 2025

@kikuska63 ďakujem vám za odpoveď, tak ju vyskúšame. Dostali sme termín na 17.7. to je veľmi ďaleko ešte. Skúsim zavolať zajtra, či nám nevie dať skorší termín. Po ultrazvuku nám vravela detská, že ona by radšej išla skôr. Dcérka má zväčšenú štítnu žľazu.