Poznáte pokladničku z STK v Galante?
Ahojte. Pozná niekto z vás pokladničku z STK na kolónií v Galante. Je to príjemná žena. Chcel by som vedieť jej meno. Ďakujem
@unbeholfen ?
@anonym_d9146b tentoraz nie. Dokonca mi tam neprešlo auto, tak tam už nikdy nepôjdem. Brat vie vybaviť pri Dunajskej Strede že to aj prejde.
Ale rád by som spoznal predavačku na pumpe OMV na Vajnorskej v Bratislave. Páči sa mi.
Na co ti je jej meno? Ked sa s nou chces zoznamit, tak tam chod a porozpravaj sa. Mozno budes mat uspech, mozno nie.
Asi chce nájsť profil na siciálnych sieťach. Muži keď lovia sú rafinovaní. Stačí že predavačka má štítok s menom a muž už skúša sociálne siete.
@anonym_d9146b tentoraz nie. Dokonca mi tam neprešlo auto, tak tam už nikdy nepôjdem. Brat vie vybaviť pri Dunajskej Strede že to aj prejde.
@unbeholfen ty máš auto?
@unbeholfen robis sa v diskusiach za chudobneho a nakoniec sa mas mozno lepsie ako pol kona 🤣
Nemám sa lepšie. Je to starý fiat v hodnote možno ani nie 300€ a niesom majiteľom. Ale čítali ste témy kde sa riešia platy a príjmy? A väčšina tam uvádza sumy 2000€ či 3000€?
Nemám sa lepšie. Je to starý fiat v hodnote možno ani nie 300€ a niesom majiteľom. Ale čítali ste témy kde sa riešia platy a príjmy? A väčšina tam uvádza sumy 2000€ či 3000€?
@unbeholfen never všetkému čo tu čítaš 😂😂
Ale inák sme už tak odbočili od témy že sme aj zabudli na jej pôvodné znenie. Ja keď som tam bol (prvý a posledný) krát na STK ani si nepamätám či tam bola pri pokladni žena alebo muž.

@unbeholfen ?