Problémy s komunikáciou s MUDr. Igorem Kántorom v Galante
Bola som chvíľu u tohto lekára, v Galante už nežijem. S novým lekárom sme mu posielali 3x výzvu na zaslanie zdravotnej dokumentácie, raz som ju posielala v mojom mene. A nič. Na internete má 2 čísla, ani ja ani lekár sme sa nedovolali na ani jedno. Žijem celkom ďaleko od Galanty, tak som mu chcela zavolať, že čo je vo veci a prídem si vtedy a vtedy pre zdravotnú dokumentáciu. Chcem sa uistiť, že lekár bude v ambulancii, lebo keď som k nemu chodila, som si zažila, že už niekedy o 11 tam nebol, tak aby som nechodila 200km zbytočne. Máte niekto podobnú skúsenosť ? Alebo číslo na tohto lekára? Recenzie na google hovoria za všetko. Ďakujem
@stellarstar ďakujem 🙏🏼 snáď sa to novým lekárom vyrieši
@kikuska63 držím palce
On už tuším skončil. Začiatkom marca som bola s otcom u neho a o pár dní som sa dozvedela že idú do dôchodku. Ale amb bude prevzatá od nového dr
@stellarstar Dr.Kantor každý deň pracuje okrem stredy
@stellarstar Dr.Kantor každý deň pracuje okrem stredy
@xenia2709 ešte nešiel do dôchodku?
Ved ked som tam bola vo februári naposledy pov ze idú a ordi preberie nový dr
@xenia2709 ešte nešiel do dôchodku?
Ved ked som tam bola vo februári naposledy pov ze idú a ordi preberie nový dr
@stellarstar stále pracuje,ja k nemu chodím dosť casto
Dobrý deň môžem sa opýtať ako ste dopadli? My tiež čakáme na preposlanie zdravotného záznamu od pána Kantora. A žiaľ už je vyše mesiaca a tiež nič doteraz nebolo poslané. Tiež sme riešili sťahovania do iného mesta.

On už tuším skončil. Začiatkom marca som bola s otcom u neho a o pár dní som sa dozvedela že idú do dôchodku. Ale amb bude prevzatá od nového dr