icon

Kde a aké handmade výrobky radi kupujete?

Dnes o 17:43

Co take z handmade radi kupujete? Co by sme si objednali alebo kupili a ked tak kde, na facebooku, instagrame alebo radsej na trhoch, v handmade obchodoch, ci v nejakych predajniach ako doplnkovy tovar, trebars papiernictvo, knihkupectvo, butik a podobne.

anonym_f37660
Dnes o 17:46

Ešte som nekúpila nič. Za mňa sú to haraburdy.

anonym_c3ffb3
Dnes o 17:50

Nič by som si hand made nekúpila. A už vôbec nie online.

anonym_3ca5c5
Dnes o 17:51

Od jednej žienky kupujem darčeky pre bábätká, keď má niekto v rodine alebo z kamarátov…poznám ju osobne, takže kupujem priamo od nej, ale má aj sociálne siete a hovorí, že na trhoch sa jej veľmi darí, robí nádherné a hlavne nápadité háčkované a šité vecičky z naozaj kvalitných materiálov (deky, mojkáčikov, hračky, hrkálky, prívesky na cumlíky) a vždy tento darček potešil… pre seba nič také nekupujem zvyčajne, iba ak ma na živo na nejakom trhu napríklad niečo veľmi veľmi zaujme, ale je toho minimum

joesvk
Dnes o 17:56

Darčeky pre učiteľku na rozlúčku.

a0
Dnes o 18:04

Nechávam si šiť oblečenie alebo si ho sama šijem, občas keď potrebujem, tak si idem na trh kúpiť nejaký pletený košík, pripadne sa tam dohodnem na konkrétnom rozmere a pošlú mi ho poštou/vyzdvihnem na druhý deň. Nechávam si od mamy hačkovať čelenky a čiapky a babka mi svetre štrikuje. Ako darček ale aj sebe občas kupujem sójové sviečky - výhradne od jednej osoby a do školy/škôlky deti nosia darčekové balenia ochutenych medov. Všetko vlastne vyzdvihujem osobne, okrem medov.

lucik194
Dnes o 18:06

nase deti mali komplet ciapky krasne hackovane farebne podla oblecenia. hackovala ich moja teta, takze ha som nikdy ziadnu nekupovala

anonym_4da1d2
Dnes o 18:07

@anonym_autor kedysi som sama háčkovala, aj predávala, mala som svoju klientelu, ale po covide to celé upadlo, nejak si každý začal robiť sám všetko a tak som s tým skončila. Sem tam upletiem deťom svetre, vesty, uhackujem hračku, ale sama by som si to od nikoho nekúpila. Možno čo by ma zaujalo, boli závesy, záclony, posteľné prádlo, na to som zaťažená a čím výnimočnejšie, tým lepšie.

mullerova46
Dnes o 18:10

@anonym_autor mám drevené podložky pod šálky, šálky, vankúše tkané, tkanu šatku na nosenie detí, danske doplnky, šaty, misu a tanier na podavanie pohostenia a podobne 🙂

doriiis
Dnes o 18:11

Tašky. Milujem kvalitné Hand Made tašky, ktoré šiju šikovné žienky.

saxalendra
Dnes o 18:14

Vlnené ponožky

estellas
Dnes o 18:40

@anonym_autor Ja kupujem mydlá lebo ja mám na bežné tekuté mydlá veľmi silnú alergiu musím mať prírodné.

minesasubu
Dnes o 18:50

kupujem softshellove oblečenie pre syna od jednej pani
šije čelenky, nakrčnik, čiapku , bundy , nohavice , komplety
všetko krásne original kusky
má aj facebook stranku ale bývame kusok od seba takže chodim osobne

viestta
Dnes o 19:11

ked sa tak nad tvojpou otazkou zamyslom, tak co si neupletiem, neuhackujem, neusijem kupim v obchode priemyselnu vyrobu. Kedze sa vyhybam dekoraciam tak naozaj neviem co by mi z Hand Made nejak chybalo.