Kde nájdem strih na detské body veľkosť 134 - 140?
Dobrý deň, prosím nemáte niekto alebo aspoň mi neporadite kde nájsť strih na detské body (ideálne s dlhým rukávom) vo veľkosti 134-140, pre špeci ešte plienkované dieťa
@anonym_autor juj, nema, len do 110 ☹
Pozri si stránku na fb PAS -poruchy autistickeho spektra. Minule tam jedna pani dávala, že šije body aj takéto väčšie veľkosti
@anonym_autor ak máš tričko + nohavičky tejto veľkosti, tak si strih vyrobíš. Pripadne stačí len dieťa pomerať cez riťku, aby si trafila šírku a dĺžku spodnej časti. Nie je to zložité, len trošku pracnejšie na prvýkrát.
@anonym_autor ak máš tričko + nohavičky tejto veľkosti, tak si strih vyrobíš. Pripadne stačí len dieťa pomerať cez riťku, aby si trafila šírku a dĺžku spodnej časti. Nie je to zložité, len trošku pracnejšie na prvýkrát.
@anonym_aa91c5 áno to viem. Ale nie to moje dieťa. Chcela som kamarátku potešiť a venovať pre jej malého, lebo keď sme sa minule stretli tak bola smutná, aké je nemožné niekde zohnať takéto väčšie body. A keď aj nájde, tak sú také drahé ze si nemôžu dovoliť ich kúpiť tak aby mal na každý deň.
Moje deti sú síce staršie, ale takú veľkosť ešte doma nemáme, preto som sa pýtala tu či náhodou niekto nemá alebo nevidel niekde strih. Jasné ak nenájdem, pôjdem si kúpiť oblečenie v tej veľkosti, zostriham a strih si vyrobím. Alebo keď už nie, tak si ho pôjdem pomerať. Ale skôr by som to chcela spraviť ako darček

@anonym_autor ahoj, pozri sa, ci Caramilla nema, neviem, take velke som nepotrebovala, ale ona ma snad vsetko 😅