Ako zúžiť detské nohavice bez šijacieho stroja?
Zdravím žienky. Prosím poraďte mi. Syn je na svoj vek chudučký a teda odmala je problém s nohavicami. Dĺžka aj fajn,ale v páse mu všetko lieta. Samozrejme mu kupujem všetky druhy nohavíc (rifle,tepláky, kratasy) so šnúrkou na uviazanie, avšak niekedy aj to nestačí.
Poraďte mi nejaké tipy, ako nohavice v páse zmenším. Bez použitia šijacieho stroja a bez pomoci krajčírky.
Ďakujem
@lilyianka ahoj, zvykla som na leginach, ci teplakoch na dvoch miestach v pase prelozit a zasit rucne, na nohaviciach som neskusala🤷♀️ alebo potom dat gumu do nohavic, pripadne kupit so stahovanim v pase
@lilyianka kupujem tepláky a rifle, kde je zvnútra gumička s gombíkmi a dá sa pas regulovať - napr lindex, name it, tuším že aj v takku mávajú také. Pripadne dokúpim gumu vyvlečiem šnúrku a strčím tadiaľ gumu v šírke aku potrebuje 🙂🤷🏼♀️. Ak tam šnúrka nie je, urobím si dierku zvnutornej strany nohavíc.
Koľko má rokov?
@anonym_ba06e4 ďakujem,presne toto som nevedela nájsť 🤗
@lilyianka kupujem tepláky a rifle, kde je zvnútra gumička s gombíkmi a dá sa pas regulovať - napr lindex, name it, tuším že aj v takku mávajú také. Pripadne dokúpim gumu vyvlečiem šnúrku a strčím tadiaľ gumu v šírke aku potrebuje 🙂🤷🏼♀️. Ak tam šnúrka nie je, urobím si dierku zvnutornej strany nohavíc.
@denkabemommy skúsim tú gumu
Nohavice s gumičkou a gombíkmi sme tiež mali,to je parádna vec,len nie všetky to majú.
Teraz som mu kúpila rifle a o 10cm sú širšie ako on potrebuje a to je dosť.
@lilyianka ahoj, zvykla som na leginach, ci teplakoch na dvoch miestach v pase prelozit a zasit rucne, na nohaviciach som neskusala🤷♀️ alebo potom dat gumu do nohavic, pripadne kupit so stahovanim v pase
@ludkka0407 tiež som to tak robila na pyžame, ale teda nijak extra pekne to nevyzeralo 😁
@denkabemommy skúsim tú gumu
Nohavice s gumičkou a gombíkmi sme tiež mali,to je parádna vec,len nie všetky to majú.
Teraz som mu kúpila rifle a o 10cm sú širšie ako on potrebuje a to je dosť.
@lilyianka
nájdi si obchod, v ktorom mu vies kúpiť pasujú veľkosť. Každý na svoje číslovanie a nie každá 104 je aj rovnako široká v páse. Ked mu to je až o 10 cm väčšie v páse, bude to na glprt aj ked to zúzis tym postupom z videa.
Mali sme ten istý problém obvod pása sedel ake boli krátke alebo naopak.
Držím palce.
Ja na všetkom urobím zvnútra pasu tri dierky a navlečiem gumu a som spokojná aj ja aj on sa cíti pohodlne 😊

Však tam, kde sa dá, navlec novú gumičku.Alebo daj opasok