Chcem si ušiť tričko
Baby chcem si ušiť tričko s krátkymi rukávmi, ale nikdy som nič nesila. Koľko látky si mám kúpiť? Na veľkosť M. Bude mi stačiť 1 meter? Prípadne rady, návody, videá, ako na to potešia. Stroj mám, ale neviem s ním robiť. 😔
@monulienkamt shape ma super veci, toto tricko je podla nej a ma aj perfektny pristup k nam "sprostejsim", mne radila ako na seba upravit strih, lebo mam velke prsia a maly mi je predok v kuse...🙂. Ale este som sa neodvazila vystrihnut. No a pri 4 detoch mam casu akosi malo.
@nevenka v návode na tričko ma shape postup ako olemovat priekrcnik prúžkom na polovicu, to je ten istý postup ako caramilla, ten si nepozerala? a ten posledný krok, to prežitie zvrchu ja nesijem 3kroky pružný steh ale obycajny rovný steh 4mm, takto to vyzerá
@monulienkamt ahaaaa, uz viem, toto je na polovicu a ja to robim na stvrtiny a mne to tricko na niektorych miestach uslo a diery som tam mala 🤪. No popozeram este shape navod. Dakujem. Musim to vychytat.
@monulienkamt krasne to mas
@nevenka prúžok si striham vzdy podľa vzorca obvod priekrcnika x0,7, pripadne 0,8 c, podla pruznosti. Prúžok zosijem, rovnomerne naspendlim do trička a prišijem obyč.stehom 4mm. Keď je to ok, že nie je moc voľný alebo naopak moc stiahnutý, tak vtedy ho prisijem na overlocku, zacistim vzadu a presijem obyč.stehom, mne sa 3 kroky nepáči, toto mi príde krajšie. A neboj, určite to vychytas, kľudne si to aj nastehuj, nech vidíš ako to vyzerá...držím palce

@nevenka toto by asi chcelo cover...🙃😅