icon

Háčkované oriešky/čiapočky. Máte návod?

lucymaud
28. sep 2019

Ahojte.. chcela by som na vianoce háčkovať taketo ciapocky pre oriešky..neviete niektorá poradiț navod ako na to? Dakujem..

Háčkované oriešky/čiapočky. Máte návod?Háčkované oriešky/čiapočky. Máte návod?
daniella30
28. sep 2019

@lucymaud podla mna staci hackovat kruh a donho kratke a polodlhe stlpiky, vypchat vatou a prilepit do skrupinky, na youtube je vela navodov, ak nevies hackovat.

sweat
28. sep 2019

@lucymaud taka blbá otázka, ale nemyslím to sarkasticky... Vieš háčkovať?
Ja by som povedala, že sú to vypchate vyplnené guľôčky, vložené do škrupiny orecha.

sweat
28. sep 2019

Ako píše @daniella30, ne nete je veľa videí, a už sama musíš prispôsobiť veľkostou hrbke priadze a obvode orecha

lucymaud
autor
28. sep 2019

@sweat
Ano viem hackovat ;)..aano gulicky to ma nenapadlo diky supeer!

sweat
28. sep 2019

@lucymaud nieje za čo 😉 inak dobrý nápad, tuším aj ja vyskúšam

lucymaud
autor
28. sep 2019

@sweat aano ano skvelyyyt..jedna pani tu aj predava polky z orechov.. a toti je naadherna dekoracia 😆☺

suzitok
28. sep 2019

Da sa aj tak, ze do MK 6ks, v dalsom rade V , potom 1ks V , potom 2ks V , spolu mas 24ociek a dookola este dva rady...vypchas vyplnou, na 4miestach kvapnes lepidlo, vlozis a hotovo

lucymaud
autor
28. sep 2019

@suzitok dakujeeem..este V znamena dlhy stlpik 2x do ocka ci?

suzitok
28. sep 2019

@lucymaud V su dva krátke stlpiky do jedneho ocka....aj na fotkach, ktore si hore pridala, je cely oriešok robeny kratkymi stĺpikmi, do špirály

judar
28. sep 2019

Zbytočné háčkovanie 😀...kolko je takých čo idú do sekáča kúpia svetre za 50centov a doma len do toho vatu popchajú a poziažu postrihaju a napchaju do orecha

sweat
28. sep 2019

@lucymaud mne orech rastie hneď za plotom, tak si tuším pôjdem nazbierať 😁🤔

suzitok
28. sep 2019

@judar Alebo zo starých siloniek 🙂

lucymaud
autor
28. sep 2019

@judar ale ja milujem hackovat.. je toterapia aj oddych a ked to neuhackujete nieje to ono..

antoniatonka
28. sep 2019

maly kruh, okraj posledneho riadka podla mna stiahnut ihlou a nitou, vyplnit, nitou stiahnutim alebo povolenim si prisposobit do velkosti skrupinky a vlepit🙂

antoniatonka
28. sep 2019

inac pre hačkujuce tu mame aj skupiny s navodmi, https://www.modrykonik.sk/group/11314/ oriesky tam akurat nemam, ale najdete ine, aj uz na vianoce, ci jesen alebo halloween