Identifikácia látky
Dievčatá viete mi prosím poradiť ako sa vola táto látka resp keď si chcem objednať metráž na nete kde ju nájdem? Ďakujem moc

Vies prihodit fotku este zvlast? Aby sa dala lepsie vidiet struktura. Takto je to rozmazane.
Vyzera to ako krep
@kulumulu123 dvojitá gázovina?
Tiez si myslim, ze muselin
Muselin to je.
Aj mne to pripomína kreo. Skús na takoy.
Čo na to AI:
Mušelín a krep sú dva rôzne druhy látok. Mušelín je jemná, ľahká a vzdušná tkanina, často vyrobená zo 100% bavlny, známa svojou mäkkosťou a priedušnosťou. Je ideálna na letné oblečenie a detské odevy. Krep je typ tkaniny s vráskavým povrchom, ktorý môže byť vyrobený z rôznych materiálov (bavlna, hodváb, vlna, syntetické vlákna) a má rôzne stupne vráskavosti.
Rozdiely podrobnejšie:
Mušelín:
Väzba: Plátnová väzba, ktorá je známa svojou jednoduchosťou a jemnosťou.
Materiál: Zvyčajne 100% bavlna, ale môže byť aj z iných materiálov.
Vzhľad: Jemný, hladký a priedušný.
Použitie: Letné oblečenie, detské odevy, šatky, závoje.
Krep:
Väzba: Môže byť rôzna, ale často sa vyznačuje vráskavým povrchom.
Materiál: Môže byť z bavlny, hodvábu, vlny, syntetických vlákien a ďalších materiálov.
Vzhľad: Vraskavý povrch, ktorý môže byť jemný až výrazný.
Použitie: Rôzne druhy oblečenia, záclony, dekorácie.
V skratke: Ak hľadáte jemnú a priedušnú látku na leto, zvolíte mušelín. Ak potrebujete látku s vráskavým povrchom, zvolíte krep.
Podľa fotky môže byť problém ich od seba odlíšiť (ako je to v tomto prípade)
Môj prvý tip bol krep.
Čo na to AI:
Mušelín a krep sú dva rôzne druhy látok. Mušelín je jemná, ľahká a vzdušná tkanina, často vyrobená zo 100% bavlny, známa svojou mäkkosťou a priedušnosťou. Je ideálna na letné oblečenie a detské odevy. Krep je typ tkaniny s vráskavým povrchom, ktorý môže byť vyrobený z rôznych materiálov (bavlna, hodváb, vlna, syntetické vlákna) a má rôzne stupne vráskavosti.
Rozdiely podrobnejšie:
Mušelín:
Väzba: Plátnová väzba, ktorá je známa svojou jednoduchosťou a jemnosťou.
Materiál: Zvyčajne 100% bavlna, ale môže byť aj z iných materiálov.
Vzhľad: Jemný, hladký a priedušný.
Použitie: Letné oblečenie, detské odevy, šatky, závoje.
Krep:
Väzba: Môže byť rôzna, ale často sa vyznačuje vráskavým povrchom.
Materiál: Môže byť z bavlny, hodvábu, vlny, syntetických vlákien a ďalších materiálov.
Vzhľad: Vraskavý povrch, ktorý môže byť jemný až výrazný.
Použitie: Rôzne druhy oblečenia, záclony, dekorácie.
V skratke: Ak hľadáte jemnú a priedušnú látku na leto, zvolíte mušelín. Ak potrebujete látku s vráskavým povrchom, zvolíte krep.
@alienkami
Áno to som chcela napísať, že ak je to bavlna tak je to mušelín
Je jedno co to je, objednaj si muselin. Na cokolvek co z toho chces, to bude na telo prijemnejsie
Myslím ze muselin
Je to muslin. Muslin. Kupis lacno aj z AliExpress. Teraz som si akurat dosila dve bluzky.
Ahoj, je to mušelín, nájdeš aj pod názvom dvojitá gázovina -100% bavlna. (šijem z neho často)
Super dievčatá ďakujem všetkým ❤️
Podľa mňa je to dvojita gazovina v úprave crinkle.

Vyzera to ako mušelín.