Šijací stroj Silvercrest

catcatrin
25. nov 2020

Ahojte kupili by ste si sijaci stroj z Lidla Silvercrest? Mate s nim skusenost? Nikdy som nesila a chcem sa to naucit a nerada by som invedtovala vela kym neviem ako to pojde. Alebo odporucate iny? Prosim len konkretne navrhy. Vdaka za nazory a rady.

vikusjk
25. nov 2020

@catcatrin ja ho mam asi pat-sest rokov, sijem malo, tiez vlastne tak samoucne, uplne mi na to staci. Sila som ruska, malej kostym na karneval, jedny saty, sem-tam podohnem zaves, ak treba :D Nic extra. Podla mna je fajn na tie ucely, na ake ho chces, len pozor lebo teraz maju myslim viac modelov a je v nich nejaky rozdiel v tych sicich programoch ci co to je, ja pouzivam obycajny steh iba, stroj ma len jednu ihlu (su aj dvojihlove). V prislusenstve mas tie kolecka na navijanie spodnej nite, plus nahradne ihly a ine uzitocne prislusenstvo, pekne schovane v spodku stroja. Za mna spokojnost, ale s inym skusenost nemam, cize porovnat neviem.

catcatrin
autor
25. nov 2020

@vikusjk a ktory mas presne prosim?
Teolacky s tym v pohode usijes? Dik

patka24
25. nov 2020

@catcatrin mam ho asi 4 roky, tiez ho pouzivam malo a iba na take obsivanie zavesov, obliecok, ked sa malemu rozpara bunda a podobne. Ale nic komplikovane na tom nesijem takze ak ho potrebujes iba na taketo bezne veci, tak urcite staci.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenkanemcekova
25. nov 2020

Aj my ho máme už nejaký ten rok. Kúpila som si ho, že sa na ňom naučím šiť a teraz na ňom šije môj drahý 😀 Ale ušije, čo treba. Skracuje nohavice, rúška šil, dokonca aj rifle - na tých sa už pár ihiel zlomilo, ale v galantérke ich majú, kúpili sme náhradné a šije ďalej 😀

vikusjk
25. nov 2020

@catcatrin fuh to ti teraz nepoviem, lebo ho mam na chalupe. Teplaky som nesila, lebo moja ich nenosi. Tam treba taky ten steh, ktory ti to rovno chyta, aby sa to neparalo. Ja len uplne obyc rovny steh, ako keby si sila rucne, len stroj je stroj, je to pevnejsie a uhladnejsie. Dlzku stehu si viem upravit. Myslim, ze je podobny tomu co stoji teraz okolo stovky, ten druhy je drahsi, asi 130 € a ten ma aj kadejake sitie gombikov a co ja viem co, co moj nema.

vikusjk
25. nov 2020

@catcatrin teraz googlim na lidl stranke a prepac, ja nemam Silvercrest, ale Singer. Vobec som si to neuvedomila, ale je z lidla ten moj, tak ma hned napadol. Nenasla som aktualne ten model, ktory mam, na ich stranke.