icon

Šijací stroj - Veritas alebo Singer

janula2511
26. mar 2025

Ahojte , rozmýšľam že si kúpim šijací stroj ,taký na stôl len , prenosný.a neviem ktorý je lepší Veritas alebo Singer. Čo doma šijete ktorý by ste odporučili?dajte kľudne aj fotografie aký máte.

viestta
26. mar 2025

Hobby Singer je o nicom, neviem ake su teraz Veritasky, kedysi boli vyborne. Ale v tej cenovej relacii mas aj celokovove Lady, aj ta najlacnejsia je lepsia ako plastovy Singer v rovnakej cene

martinka17
26. mar 2025

Mám 10 rokov Singer, je skvelý. Ak to chceš len klasické domáce opravy, úpravy...

eeffka
26. mar 2025

Ja mam 15r Singer strednu triedu ale tiez uz len obsivam 3x do roka, mama ma este 45funkcnu veritasku

isis234
26. mar 2025

Mám Veronicu a prešije i vetrovku.
Singer už nie je kvalita ako bola pred 40 r.

elief
1. apr 2025

@viestta súhlasím, Lada je dobrá voľba, Singer zďaleka nieje čo býval

blaznivaveverka
5. júl 2025

Ja mám novú Ladu a cca 50 ročnú skrinkovú veritasku. Obe sú super. Záleží čo chceš šiť, koľko, aké materiály. Ja si zvažujem kúpiť aj overlok. Odporúčam si pozrieť, či stroj, ktorý chceš má aj prídavný stolík a ďalšie doplnky, prípadne či sa dajú dokúpiť. Je veľa strojov, veľa možností. Záleží od teba, aké máš predstavy a plány 😊 dobre vedia poradiť aj na pean.sk. V Púchove majú aj predajňu, kde si môžeš stroje aj obzrieť. U nich zakúpené stroje aj servisujú a opravujú a čistia. Zabezpečia aj prevoz.