icon

Skúsenosti s nákupom okrúhlych ihlíc na pletenie

jankazus
4. máj 2025

Ahojte, chcela by som si kúpiť sadu okrúhlych ihlíc na pletenie. Zvažujem, že ich kúpim z Temu. Máte s tým niekto skúsenosti? Alebo, aké kúpiť u nás, kde a za rozumnú cenu? Ďakujem za rady.

viestta
4. máj 2025

@jankazus vyskusala som uz kadejake ihlice, nedam dopustit na ihlice KnittPro, sice drahsie za t cenu naozaj stoja. Maju hladke ihlice s vyborne tvarovanymi spisckami a vyborne makke lanka. Maju ich na Neozon.sk. Mozes kupit aj s vymenitepnymi lankami ale ak chces tenke, kup pevne lanka. Mozno najdes niekde aj lacnejsie, ale ja mam z Neozon

jankazus
autor
4. máj 2025
@viestta

@jankazus vyskusala som uz kadejake ihlice, nedam dopustit na ihlice KnittPro, sice drahsie za t cenu naozaj stoja. Maju hladke ihlice s vyborne tvarovanymi spisckami a vyborne makke lanka. Maju ich na Neozon.sk. Mozes kupit aj s vymenitepnymi lankami ale ak chces tenke, kup pevne lanka. Mozno najdes niekde aj lacnejsie, ale ja mam z Neozon

@viestta
@viestta ďakujem

ekira1
10. máj 2025

@jankazus neoplatí sa, lanká časom praskajú, vlna sa zachytáva. Pripadne sa lanko pri ihlici zlomí, alebo vypadne. Radšej si priplať, aby si v strede práce nemusela hľadať ďalšie ihlice..