Som vyučená krajčírka a nepamätám si postupy šitia
Ahojte no dnes som sama depka 😒neviem čo zas mám. Ja som po škole pracovala ako predavačka a iné . No strašne ma sere že absolútne si nepamätám postupy šitia . A veci ktoré som sa učila a vedela . Viem že budem za trúbku tu a že o čo mi ide ..no neviem nemám k tomu vzťah a trápi ma to . A neviem sa dokopať k tomu veď aj na internete sú rady aj časopisy . Či to vlastne bolo aj pre mňa vhodné sa tomu venovať.
@leuchtturm veď áno,máš pravdu . ❤️
@mamusa34 pozri si moji stranku @ateliermonikamichalik na fb. Snad ta nieco nakopne. Viac kludne v sprave.
Teraz je veľa šikovných mamičiek, ktoré šiju a predávajú to. Či nákrčníky, čiapky, vecičky...
ak ťa to nebaví, nerob to. aj keď to máš vyštudované, ukončené.."natvrdo" sa dá naučiť veľa vecí..ale ak ťa baví iné, rob iné. ak si tehu, blahoželááám 🙂)) nech ste zdraví.
@katkami123 viem viem veď to

nechapem, preco sa kvoli tomu trapis. Minulost sa neda zmenit, co sa da zmenit je pritomnost a buducnost. Ked si bola mlada, nevedela si este, co poriadne chces robit a ci ta to aj bude bavit. Pises, ze si po skole pracovala ako predavacka...uzivit sa zrejme vies aj v inej oblasti, takze ti to moze byt jedno. Len tak mimochodom, myslis, ze si este vsetci pamatame, co sme sa kedysi davno ucili?