icon

Ambulancia na strojček v Poľsku

barbora_00
18. sep 2020

Ahojte,
Chcela by som sa opýtať či niekto našiel nejakú dobrú ambulanciu v poľsku na strojceky. Ak áno prosím napíšte mi kde koľko ste asi tak platili ako ste sa rozprávali. Prosím je to súrne
Ďakujem

vams
18. sep 2020

@barbora_00 my tam máme ísť, ale len prvýkrát na konzultáciu

marianeta
Autor odpoveď zmazal
vulka
18. sep 2020

Kde v Poľsku? O aký strojček máš záujem?

zuzinjan
18. sep 2020

Odporúčam Nowy Targ klinika Krysdent. Dohovoriť sa dá v pohode 🙂

danim
18. sep 2020

Toto aj mna zaujima..

hipuska
18. sep 2020

My chodíme a tisic krát banujem....kvôli korone nam presúvali termíny-cize strojček nosil bez efektu dlho a potom znova..teraz keď ideme na vyšetrenie...zas 14 dni čakať lebo nás žiaden lekár neosetri....radšej by som doplatila a pekne na sk chodila..

tabacek
18. sep 2020

ja chodím s dcérou do Nového Targu-BEBAK, nájdeš aj na internete, netuším, či ešte berú nových pacientov, lebo tam chodí pol Slovenska asi, mi to tak príde...
som maximálne spokojná, chodíme tam už asi 3 roky, dcéra mala najprv vykladací strojček a teraz má vrchný aj spodný,
sme vždy presne objednaní a presne nás zoberú, nečákame 3 hodiny ako u nás na SK-je tam recepcia-vždy si dohodneš termín. cez coronu sme nechodili len vtedy , ked boli uzatvorené hranice, teraz chodíme normálne každých 6 týždnov
platili sme cca 600 za vrchný a 500 za spodný
neviem kolko nám preplatí poistovna, pretože mi to preplácajú už od decembra 2019, nakolko mi neboli schopní napísať, že k preplateniu potrebujem podrobný rozpis a preplatili mi za horný len 13,50

danim
18. sep 2020

@tabacek keď chodíte do zahraničia, tak Sk zdrav poisťovňa čosi preplatí? Či ako si to myslela? Dakujem za odpoved

danim
18. sep 2020

@hipuska 14 dni musíte čakať kde? Dakujem za odpoved.

tabacek
18. sep 2020

@danim ano preplati detom do 18 rokov

danim
18. sep 2020

@tabacek No sranda, to by ma ani náhodou nenapadlo, ze to tak je ( kvoli zahr ), ale dobre 👍

tabacek
18. sep 2020

@danim ano preplati ti to, co u nas by ti preplatili.... a to aj ked ideme na kontrolu platime cca 70 zlotych co je okolo 18 eur a vzdy nam preplatia z toho 13 eur

hipuska
18. sep 2020

@danim k lekárom. U nás na klinike tá ošetria iba na základe čestného prehlásenia, že si nebol v zahraničí posledných 14 dni...takto som musela presúvať sono (3 mesiace čakacka), kožné, zubara, psychológa a poradňu.

elefanto
6. feb 2025

Ahojte. Máte niekto novšie informácie ohľadom strojčeka v Bielsko Biala..Preplácajú naše poisťovne bez problémov celú sumu za strojček? Ďakujem 😉

tabacek
6. feb 2025

@elefanto celú sumu nepreplacaju ani na SK🤔

elefanto
6. feb 2025

@tabacek to mi je jasné,preto chodia ľudia mimo SR. Otázka znela kolo poisťovňa cca preplatí ? Myslím že táto info a hlavne odpoveď pomôže viacerým 🙏😉

vams
6. feb 2025

@elefanto ja len toľko napíšem, chodím so synom do Nového Targu, ale má 20 rokov a Dôvera nám neprepláca nič, od vtedy ako prestali platiť zubné benefity.

tabacek
6. feb 2025

@elefanto no vôbec netuším, koľko preplacaju poisťovne teraz, ale nám zhruba pred 5 rokmi preplatili cca 40-50%. A chodíme tam stále aj teraz a VZP nám vždy preplatí z FA určité výkony. Len tam sú oveľa vyššie ceny. U nás chodíme len na preventívnu, aby nám to v PL preplatili.

elefanto
7. feb 2025

@vams strojčeky asi len do 18 rokov preplácajú nejaké čiastku

elefanto
7. feb 2025

@tabacek to vám pekne preplatili,je to lepsie ako u nás,kde je len minimum a strojček nás vyjde od 2000,_€ a viac 🙈 Asi iné neostáva ako ísť a vyskúšať .

Škoda že tí čo majú skúsenosť nenapisu

vams
7. feb 2025

@elefanto práveže nám preplatili asi polovicu, a mal už viac ako 18, len keď sa zrušili tie zubné benefity tak odvtedy už nič.