@anonym_autor v SR sú tieto tri centrá,pre západ,stred a východ Slovenska. Neviem kde to máte najbližšie.
@anonym_f63aab vieš my napísať tri centra
@anonym_f63aab vieš my napísať tri centra
@anonym_autor
Čo viem tak venujú sa tomu 3 ambulancie v SR,ale centrum bude najvacsie asi len v BA.
Národný ústav detských chorôb Bratislava (ex DFNsP)
Detská klinika LF UK a OLM NÚDCH
Limbová 1
833 40 Bratislava.
Tam sa tomu venuje dr.Hlavata,konkrétne tejto diagnóze na ktorú sa pytas.
Na východe sa tomu venujú v DFN Košice
I. Klinika detí a dorastu
Trieda SNP 1
040 01 Košice
Keď stredne Slovensko treba sa obrátiť na Ambulanciu pediatrickej endokrinológie a diabetológie a porúch látkovej premeny a výživy v nemocnici v Martine
Ale hlavné sledovanie v SR má na starostlivosti Bratislava,tam je to hlavne centrum.
Hádam som ti pomohla kam sa obrátiť.
@anonym_autor
Čo viem tak venujú sa tomu 3 ambulancie v SR,ale centrum bude najvacsie asi len v BA.
Národný ústav detských chorôb Bratislava (ex DFNsP)
Detská klinika LF UK a OLM NÚDCH
Limbová 1
833 40 Bratislava.
Tam sa tomu venuje dr.Hlavata,konkrétne tejto diagnóze na ktorú sa pytas.
Na východe sa tomu venujú v DFN Košice
I. Klinika detí a dorastu
Trieda SNP 1
040 01 Košice
Keď stredne Slovensko treba sa obrátiť na Ambulanciu pediatrickej endokrinológie a diabetológie a porúch látkovej premeny a výživy v nemocnici v Martine
Ale hlavné sledovanie v SR má na starostlivosti Bratislava,tam je to hlavne centrum.
Hádam som ti pomohla kam sa obrátiť.
@anonym_f63aab prečo ambulancia endokrinológia a diabetologie látkovej premeny a výživy v martine co ma s tym táto ambulancia
@anonym_f63aab prečo ambulancia endokrinológia a diabetologie látkovej premeny a výživy v martine co ma s tym táto ambulancia
@anonym_autor takto som to počula,treba si bližšie informácie zistiť priamo v daných ambulanciach resp.co presne chcete riešiť,či diagnostiku ochorenia alebo čo presne.

@anonym_autor v SR sú tieto tri centrá,pre západ,stred a východ Slovenska. Neviem kde to máte najbližšie.