Poznáte dobrú pediatričku v Raphael Med Bratislava?
Ahojte chodite tam niekto s detmi? surne hladame dobru pediatricku.
@natashkaa napiš viac 😉 celkom ma to zaujalo
obe su aj homeopaticky a maleho mi vedia dat dokopy bez ATB vzdy si najdu cas aj na podrobnu konzultaciu co sa odraza bohuzial v cakacej dobe ale pre mna je zaujem lekarky dolezity, ved ked niekto chce moze sa objednat nikdy nic nezanedbali
@natashkaa tak toto sa mi veeelmi pozdava 😉
my sice chodime k lek.len minimalne,ale niekedy sa neda tomu vyhnuť.Navyše ma mladšia atopicky exem a zhanala som už davnejšie neakeho homeopata a tato kombinacia je uplne idealna.
Ako to tam funguje?
Plati sa celoročny poplatok a k tomu ešte niečo? trebars za objednanie?
Vdaka
@martinka1981 hlavne si zavolaj ci este vobec beru lebo zas nechcem zavadzat. Neviem kolko uz mju deticiek. Hej mozes si zaplatit poplatok v tom pripade mas niektore vyhody ako cislo a neviem co este. My ho napriklad zaplatený nemame
@natashkaa
@martinka1981 ahojte.tak ja som tam dnes bola.chcela som sa informovat.myslela som ze sa bude so mnou rozpravat len sestricka,ale na moje mile prekvapenie,ma pani doktorka zavolala k sebe.a vsetko mi pekne podrobne vysvetlila.ziaden zhon 🙂 zaujimala sa ,pytala sa...bola zlata.no urobila na mna velmi dobry dojem. 🙂
aj sestricka je prijemna.
zajtra letim k svojej terajsej pre zdr.karty 😉
deticky vraj este beru,ale asi uz maju dost plno,tak mi to vysvetlila....takze vela deti uz asi nemozu prijat. 😉
@natashkaa
@lemge
@martinka1981
Ahojte dievčatá, rozmýšľam o doktorke Hrachovej, už asi k nej všetky s detičkami chodíte. Ako ste spokojné, aký je prístup? Je to tak, že sa zahlásite ku konkrétnej lekárke z tých dvoch, alebo sa tam striedajú? Dúfam, že nových pacientov ešte berú. Ďakujem za všetky info, názory a postrehy. Jana
Ahojte mate nejake cerstve informacie ci este prijimaju novych pacientov?
@petra1402 ahoj, nie som si tym ista, lebo nas zobrali, pretoze patrime tam podla rajonizacie. ale ked som tam volala, ked som este bola tehotna, tak sa najskor tak tvarila doktorka, ze neberu, az ked som povedala, ze tam patrime tam, tak povedala, ze tak potom ano...
akurat riesime dilemu s ockovanim... malinky by mal mat na najblizsej poradni ockovanie a nie sme si isti, ci je lepsie ockovat alebo nie. pani doktorka sa nas otvorene opytala, ako sme na tom - ci chceme alebo nie. ponukla nam este moznost odlozit ockovania o rok, ale neviem, ci to ma nejaky vyznam... 😖
My tam chodime...a vyuzili sme tu moznost odlozenia o rok. Mame cas si to premysliet..ono ten odklad sa da stale odvolat.
@monro @poussin @martynnka @natashkaa ahojte, vidim, ze uz par mesiacov chodite k mudr. hrachovej a chcela by som sa opytat, ako ste spokojne? Paci sa mi, ze je otvorena diskusii o ockovani. Naozaj v pripade potreby vyuziva aj homeopatika (ak o ne mate zaujem). A pripadne by ma este zaujimalo, ci je operativna, ak ma babatko nejaky problem - myslim, ci posiela rovno na vysetrenie k specilistovi alebo sa najprv snazi vsetko riesit sama. Za akekolvek info vopred dakujem - ak nechcete pisat takto verejne, pokojne aj do spravy ;) budem velmi vdacna!
obidve doktorky su super, nemenila by som..my tam chodime s dcrekou od narodenia, maju velmi dobry pristup, su mile a usmievave, a k detickam velmi velmi zlate. su homeopaticky, a dr. hrachova sa venuje aj tradicnej cinskej medicine...ATB sa vyhybaju, vyhodou je, ze priamo v ambulancii maju aj CRP pristroj, cize presne vedia, kedy su ATB potrebne a kedy zbytocne.. ambulanice a cakaren su vo vybornom stave, zrekonstruovane, moja malicka odtial ani nechce ist domov, stale sa tam hra s hrackami🙂 Vraj novych pacientov uz neberu, len za poplatok, alebo ked patrite do ich rajonizacie..sestricka je tiez super🙂
Ahojte baby, prosim vas ako su na tom tieto Dr. ak niekto odmietne ockovanie? Nahlasuju ci?
A este ma zaujma...treba sa tam objednavat ci?
Ahojte, prosím Vás ako to funguje ak sa chcem k nim nahlasiť. Podľa obvodu tam patríme. Je potrebné sa nahlásiť k jednej doktorke ku ktorej budeme chodiť alebo obe majú ako keby jednu ambulanciu?
@araik
Zdravím, najlepšie je napísať im mail a aj to, že podľa obvodu tam patríš. Oni sú obe v jednom prepojenom priestore, len má každá svoju ambulanciu. A obe sa starajú o dieťa. Raz jedna raz druhá, podľa toho, ktorá má voľný priestor. Výborne im to funguje. Ja som u nich s dieťaťom od januára a môžem len pozitívne referovať. Ak si v obvode, je to veľká výhoda, lebo inak veľmi myslím neberú. Ale najlepšie je sa priamo s nimi skontaktovať. Odpísali mi v priebehu týždňa. Možno ešte odporučím poslať to na mailovú adresu im aj sestričke.
@bakizuzi vdaka za radu, nakoniec som tam volala, aj napriek tomu, ze tam patrime povedali, ze nas nezoberu, dali mi kontakt na inu pediatricku, ze mam skus tu a ze ak by nas nezobrala tak sa mam ozvat...tej som ani nevolala...celkovo sa mi nepacil pristup ani komunikacia, tak som sa rozhodla pre ineho pediatra
@araik jasne, kazdeho slobodna vola. vraveli, ze neberu uz novych ludi, lebo je to na ukor kvality. maju preto obmedzeny pocet deti, aby sa mohli plnohodnotne venovat. kazdy je vnutri aspon 15 minut. nechcu ist na ukor kvality a zamenit to za kvantitu. ja som mala stastie, ze vtedy ma vzali, bolo to na knap. vsak hlavne treba byt spokojny so svojou volbou.
Ambulancia Rapjhael med sa vraj rozdeľuje , doktroka Hrachová bude prijímať nových pacientov, ale bude robiť od januára v Stupave.Treba jej napísať mail
Doktroka Hrachová zatiaľ robí v Raphael med - tam už nových pacientov neprijímajú.
Ale vraj bude od januára v Stupave otvárať svoju vlastnú novú ambulanciu a tam je šanca dostať sa, treba jej len napísať mail. Diaľnicou je to 15 minút od Bratislavy a v protismere, takže stále voľné cesty, žiadna tlačenica🙂
Už len v Stupave od januára 2020, pracuje s homeopatiou, tradičnou čínskou medicínou, biosoľami... Berie do obvodu deti mamičiek so vzťahom k prírodnej medicíne a eko životu. Nevadí , že nie ste zo Stupavy a okolia. Jej pacienti bývajú aj v Senci, Trnave, Dunajskej Strede......Má VIP poplatok, okrem iného zabezpečí aj presný termín objednania na vyšetrenie a telefonické konzultácie pri chorobe, treba jej napísať, či má ešte voľné miesta. Múdra sova Z Bratislavy 19 min krásne po poloprázdnej dialnici
Prosím kde sa to nachádza?
@slniecko1976 Tomášikova 3/A
@bakizuzi ďakujem no už čítam,že neprijímajú nových pacientov
@slniecko1976 Ak spadáte do rajónu, skúste to 🙂

MUDr. Júlia HRACHOVÁ, PhD. MUDr. Jana KAPRINAYOVÁ