Výber nosohltanovej mandle - Trenčín, Nové Mesto nad Váhom, Piešťany
Ahojte odporučte nejakú kliniku, kľudne aj súkromnú na výber nosnej mandle. Okolie TN, NM, PN, ktorý nemajú problém vziať dieťa, ktoré ma vrodenú srdcovú vadu. Len nie Kramáre, s nimi mame zlu skúsenosť.
@hipuska a vieš mi poradiť kliniku kde to robia laserom?
Uz vo vacsine to robia laserom. My sme boli v Tn, celkom spokojnost. Ale neviem poradit ako je to s vrodenou srdcovou vadou.
My sme boli v medicenrum Piešťany, 3 deti, 7-10 rokov dozadu. Ja som bola veľmi spokojná aj s prístupom aj s priebehom ako aj s pooperačnou starostlivosťou. Môj syn má tiež problém so srdcom.
@tinkavvv kde chodíte v TN?
Orl lekara mame v dubnici, operacia bola v tn.
Volala som do Mediku do PN a tam mi ju nebudú operovať, vraj nemôžu kvôli srdiečku
V BB robia laserom.
a ten laser je bez narkozy?Ja by som vybrala ale zasa nie narkozu.
Ahoj. Nasli ste? Nas caka zakrok v FnTT buduci tyzden, ale doma mame chorobu, neviem ci sa tam maly dostavi ☹ tak tiez som hladala ine rychlejsie alternativy. Tu v TT sme cakali 4mesiace na zakrok. A to nema v podstate ziadnu vaznu diagnozu. “Iba” disrytmiu na jednej casti srdiecka. Ani lieceny nie je, len pozorovany a na klinikach ho nechcu nikde zobrat.
@romanka93 no my ideme zajtra do Martina na konzultáciu tak uvidíme. A v TT im nevadilo? A čo to spôsobuje? Moja dcérka brala 2 roky lieky, teraz už je 2 roky bez, ale teda stále to tam je len už je to kľudnejšie, ablacia ju čaká za 4 roky.
Tak tym ze to nie je nejaka super zavazna diagnoza tak asi nie. V pondelok este mame anesteziologiu zo spravou od kardiologicky, tak dufam, ze to nebude vadit, ze ostane zdravy a o tyzden uz budeme po
Ahoj. Ako ste v Martine dopadli? Syn uz ma po zakroku. V TT davaju teraz terminy na februar. :-/
@romanka93 v Martine dostala termín na september, co mi vyhovuje a teda prístup na jednotku, keď to porovnám z Nudch.
@sinnovea1 o 8:00 to robili. O 9:45 uz bol naspat na izbe prebraty. Nekrvacal, iba ho hrdlo asi dva dni bolelo od intubacie. Inak nic. Vecer v den zakroku vobec nevyzeral tak, ze by bol po zakroku v celkovej anesteze 😀
Efekt uvidime az neskor. On trpel na zapaly usi. Nedychal cez pusu a pod.

Zameraj sa aj na techniku výberu. Tj. za mňa je lepšie laser ako vystikavanie