Ako nájsť dobrého zubára na západnom Slovensku?
Ahojte, mam dlho zlomeny predny zub pod dasnom, teraz sa mi konecne podarilo nasetrit (dufam) dost penazi na opravu. Ale mam odstiepene hoci len trochu aj z 2 dalsich zubov takze urcite chcem riesit aj to. Chcela by som sa spytat ci mate niekto podobnu skusenost, implantat? Mostik? A hlavne poradit ludskeho zubara s dobrymi cenami zhruba na zapadnom slovensku . Paci sa mi Lux Dent v novych zamkoch ale rada si vypocujem odporucania na inych. Kludne aj Madarsko ... dakujem
@kikusikkk Srbsko-kisač.Hovoria po slovensky,ceny oproti Slovensku aj Madarsku ovela nizsie.Dopravu a ubytovanie zaistia.1ambulancia Ana Messi,2ambulancia Marina Francisti,3ambulancia je zubar meno neviem.Najdete aj na FB,google.
@anonym_8b53b7 dakujem o tejto moznosti viem, ale mam male dieta takze takyto ,,vylet" si casovo a logisticky dovolit nemozem :/
https://dentalartists.sk/mddr-martina-priadkova... - DS
mne opravovala zuby ona - predtym som chodila ku statnej, ta kr*va mi chcela vytrhnut 2ku, lebo vypadla plomba a uz sa s tym nechcela babrat, tak ma posielala vybavit si implantat predtym, ak nechcem tam mat dieru. Tato pani mi to pekne este spravila a zachranila a tiez mi pekne spravila aj jednotky, ktore som mala krive a tiez sa tam uz robil kaz. Ale ona zial implantaty nerobi, s tym som isla radsej do BA

@kikusikkk Srbsko-kisač.Hovoria po slovensky,ceny oproti Slovensku aj Madarsku ovela nizsie.Dopravu a ubytovanie zaistia.1ambulancia Ana Messi,2ambulancia Marina Francisti,3ambulancia je zubar meno neviem.Najdete aj na FB,google.