icon

Ako nájsť dobrého zubára na západnom Slovensku?

kikusikkk
Včera o 13:08

Ahojte, mam dlho zlomeny predny zub pod dasnom, teraz sa mi konecne podarilo nasetrit (dufam) dost penazi na opravu. Ale mam odstiepene hoci len trochu aj z 2 dalsich zubov takze urcite chcem riesit aj to. Chcela by som sa spytat ci mate niekto podobnu skusenost, implantat? Mostik? A hlavne poradit ludskeho zubara s dobrymi cenami zhruba na zapadnom slovensku . Paci sa mi Lux Dent v novych zamkoch ale rada si vypocujem odporucania na inych. Kludne aj Madarsko ... dakujem

anonym_8b53b7
Včera o 13:24

@kikusikkk Srbsko-kisač.Hovoria po slovensky,ceny oproti Slovensku aj Madarsku ovela nizsie.Dopravu a ubytovanie zaistia.1ambulancia Ana Messi,2ambulancia Marina Francisti,3ambulancia je zubar meno neviem.Najdete aj na FB,google.

kikusikkk
autor
Včera o 13:25
@anonym_8b53b7

@kikusikkk Srbsko-kisač.Hovoria po slovensky,ceny oproti Slovensku aj Madarsku ovela nizsie.Dopravu a ubytovanie zaistia.1ambulancia Ana Messi,2ambulancia Marina Francisti,3ambulancia je zubar meno neviem.Najdete aj na FB,google.

@anonym_8b53b7 dakujem o tejto moznosti viem, ale mam male dieta takze takyto ,,vylet" si casovo a logisticky dovolit nemozem :/

anonym_9338e1
Včera o 17:10

https://dentalartists.sk/mddr-martina-priadkova... - DS
mne opravovala zuby ona - predtym som chodila ku statnej, ta kr*va mi chcela vytrhnut 2ku, lebo vypadla plomba a uz sa s tym nechcela babrat, tak ma posielala vybavit si implantat predtym, ak nechcem tam mat dieru. Tato pani mi to pekne este spravila a zachranila a tiez mi pekne spravila aj jednotky, ktore som mala krive a tiez sa tam uz robil kaz. Ale ona zial implantaty nerobi, s tym som isla radsej do BA