Ako nájsť doktorku Dextella na Instagrame?
Ahojte, pls neviete kde ju najdem na ig? Ona tuto na mk vela ludom poradila. Mam ju na ig, ale pri tolkych uctoch ju za svet neviem najst. Dakujem pekne.

Doba sa zmenila a ziadne rady pani doktorka zadarmo na socialnych sietach neposkytuje. Mozes a objednat k nej do ambulancie.
@muchotrafka298 no keby mi nenapises, neviem 😁. Aj u jej otca sme boli pred casom a chceme ist zase. Ale nepamatala som sa na meno ani ambulanciu, ani nic. Takze teraz uz vdaka
@janai1 , viem a mozeme sa objednat….
Tak ja nemozem vediet, ze ty si bola u jej otca. Vela zenam tu v minulosti radila zadarmo.
Tak ja nemozem vediet, ze ty si bola u jej otca. Vela zenam tu v minulosti radila zadarmo.
@muchotrafka298 tiez nemozes vediet, ci sa jej chcem pytat nieco zadarmo, alebo sa chcem objednat
@muchotrafka298, prečo by sa mala zmeniť "doba"? Bola na materskej, mala voľno, tak poradila aj zadarmo. Pekne od nej. Je treba vyzdvihnúť, že si našla cez materskú čas radiť zadarmo a nie mindzovat, že neradi zadarmo celý život. Väčšina ľudí pracuje za peniaze a nie za vatikánsku menu.
@muchotrafka298, prečo by sa mala zmeniť "doba"? Bola na materskej, mala voľno, tak poradila aj zadarmo. Pekne od nej. Je treba vyzdvihnúť, že si našla cez materskú čas radiť zadarmo a nie mindzovat, že neradi zadarmo celý život. Väčšina ľudí pracuje za peniaze a nie za vatikánsku menu.
@vroni Prosim???? Casto su tu na nu otazky aj na socialnych sietach. Samozrejme nikto nerobi zadarmo a ja tu ani nic take nepisem. Kto ma zaujem objedna sa u jej otca na klinike, kde pracuje.