icon

Ako riešiť liečbu a opéráciu v nemocnici vo Viedni resp.v inom štáte?

romiada
23. máj 2019

Prosim Vás má niekto skúsenosť s operáciou resp.posúdením zdrav.problému, liečením, operáciou v nejakej nemocnici mimo SR, napr.vo Viedni, Prahe....? Ide o to, že mne blízky človek má veľmi vážne problemy (v brušnej dutine), pobehal nespočet lekarov v SR a nikto nema odpoveď,napad, ani snahu už pomôcť. Už posielaju len k angeziologovi mierniť bolesti a naučiť sa s tym žiť😞
Chcem vedieť či niekto riešil takto so zdravotnym problemom aj diagnostiku v inej krajine a z vlastnej iniciativy (alebo už zufalosti). Ak ano, ako na to? Za kym ist cez koho? Dakujem za rady.

soldi
23. máj 2019

@romiada presne pre tieto pripady je stranka diagnose.me kde doktorske konzilium zlozene z lekarov z celeho sveta posudi Tvoj problem. poslem mailom lekarske spravy, spravca stranky ich lekarom prelozi a oni urobia posudok. ten dostanes v sj. skus si to pozriet

romiada
autor
23. máj 2019

@soldi 😘❤ dakujem

soldi
23. máj 2019

@romiada keby ste do toho sli, a spomenula by si si, tak by som sa rada dozvedela, ci vam pomohli 🙂

romiada
autor
23. máj 2019

@soldi akurat som Ta spominala dotycnej osobke ...hned som jej poslala link na tu stranku. Vravi ze velmi dakuje....hovorim to nie mne, ale kočke na jednom fóre 😘
Určite napišem o tom.

deti95060810
24. máj 2019

my sme riešili v Čechách...lekárov. Samozrejme na vlastné náklady....Prvé čo povedali že dieťa je zle ziagnostikované. Hlavná vec, že na Kramároch sa lekári tvárili ako malý Bohovia...

fkata
24. máj 2019

My sme tiež riešili v ČR, konkrétne v Prahe. Tiež sme platili komplet všetko. Riešila som to cez bývalú spolužiačku, ktorá pracuje v Prahe.

romiada
autor
24. máj 2019

@deti95060810 a to Ste sa do Čiech vybrali ako...len tak naverím boha Ste zastali pred dverami ambulancie daneho doktora? Vies ako to myslím? Ze ako si si zistila ze v Cechach bude odbornik ochotny sa Vami zaoberat, ako si takeho niekoho nakontaktovala. A poistovna potom nepreplatla dodatocne tie ukony?

romiada
autor
24. máj 2019

@fkata cize Ste mali aspon nejaku styčnu osobu ktora Vas pretlačila na tie spravne miesta, chapem 😉 moj svokor minule zahlasil ze obyčajny človek može aj s prepačenim skapať kym sa k niečomu dopracuje ak ide o važne zdravotne veci, že tiežeby nepoznal taky okruh ludi tak je v keli.

fkata
24. máj 2019

@romiada Ona pracuje ako lekárka na súkromnej klinike.

romiada
autor
24. máj 2019

@fkata chapem, to je vyhoda mat takto kontakt. My mame tiez, ale bohuzial uz nikto nevie pomoct lebo to je mimo ich oboru atd...a velmi komplikovana zalezitost (sietka v bruchu už)

fkata
24. máj 2019

@romiada A chcete iba Viedeň?

romiada
autor
24. máj 2019

@fkata už hocikoho kto pomoze .....uz son vcera poslala aspon ten odkaz na stranku diagnose.me co poradila soldi

fkata
24. máj 2019

@romiada ja sa v PRG môžem opýtať. Kľudne aj cez IP sa ozvi.