icon

Ako to funguje na nefrológii v Prešove?

daren1
29. jan 2010

Chodime na pravidelne kontroly do nefrol. amb. v Prešove. Zaujimalo by ma ako funguje tieto amb. inde po prip. doporučiť nejakeho nefro. v okoli Prešova napr. Košice.

doseti
29. jan 2010

ja chodím do Martina

daren1
autor
29. jan 2010

Si spokojna s pristupom???Mala ako tyzdnova prekonala zapal moč. ciest a odvtedy sme pod kontrolou, nikdy viac sa nam nezopakoval. Kamoskina mala to mal tiez a ich poroku vyradili z evidencie. Mne nasa p. doktorka pride, ako keby nahanala body z poistovne. Ake mas skúsenosti??

doseti
29. jan 2010

ja chodím so sebou,a mala som ísť po pôrode čo najskôr a vidíš nemôžem sa tam akosi dostať,furt je niečo dôležitejšie...s deťmi a tak...
mne zoberú len krv a moč zbieraný a na kontrolu o pol roka
ja som tiež nemala problémy,len mi zistili krv v moči tak zato tam mám chodiť

anickamaros
29. jan 2010

ja chodim do popradu.maly mal dva kra zapal mocovych ciset a tiez sme pod kontrolou akurat na budui tyzden ideme na usg ci mame ladvinky v poriadku

swarovski
1. mar 2010

ahojte kocky, ja mam nefroticky syndrom, ziskala som ho zo zapalu pluc, ked som bola babo... od mala som bola sledovana u docentky Furkovej, v Blave... asi pred 5 - timi rokmi som presla k doktorke Zilinskej. Ma nefro ambulanciu v Blave a je super. 🙂 Chodila som kazdy polrok a teraz ma chce vidiet az ked budem tehotna 🙂 .

leniciatko
6. mar 2010

syn mal pyelonefritídu v dvoch mesiacoch,a stále chodím s ním na kontroly raz do roka. pán dr,mi povedal jednu múdru vec: radšej chodiť na kontroly s deťmi a zbytočne,ako zanedbať skryté ochorenie a môže byť neskoro....

janazuza
28. mar 2010

daren, najbližší nefrolog je v Košiciach.( možno ešte v Starej Lubovni, ale to neviem naisto).

kvakynka
30. máj 2011

ahojte kocky, neviete poradit dobru detsku nefrologiu v Bratislave, pripadne v Dunajskej Strede ? dakujem

lienka321
30. máj 2011

Odporucam Kramare je tam velmi dobra nefrologicka dr. Kizekova.

monfat
31. máj 2011

V Prešove je len kontrolórka močov 😀 😀 😀 nepovedala by som že nefrologička, to radšej ísť do KE