icon

Dermason Probene v Bratislave

zaba22
8. feb 2018

Maminky,prosim vas,nepoznate tuto ambulanciu? Co na nu hovorite? Dakujem

iloveyoumygirl
9. feb 2018

Dcéra tam chodí..Čo ja viem..platí sa 30€ na pol roka tuším a aj tak máš termín iba raz za pol roka,takže v podstate dáš 30€ za vyšetrenie..Sestrička veľmi milá,ale dr.čo ja viem..Taká bez života,bez zbytočných kecov,dosť sa robí múdra,skrátka,čo sa nespytas nevies...Ale ako odborníci v celku fajn..Malú dostali z najhorsieho(atypický ekzem)

marianna_salayova
9. feb 2018

Plati sa vstupny poplatok 50 e na rok.Chodim tam s dcerkou od jej 2mesiacov.Na zaciatku bol jej stav celkom zly.Malá mala pokrocilu seboreu a ekzem.To sme tam chodili kazdy mesiac.Teraz,ked je jej stav uz lepsi chodime 1 x za 3 mesiace.Nam navsteva tejto ambulancie pomohla.K povahe Dr.alebo sestier - podla mna v pohode. kazdy sme nejaky.Niekomu sadne,niekomu nie.Nechodime k Dr.si pokecat ale pre pomoc.Pomoc sme tam nasli.

tana85
9. feb 2018

chodime k nim vyse roka. stav sa vyrazne zlepsil, teraz uz mame kontrolu az o polroka, vela s nimi uz neriesim. je pravda, ze obcas som bola z dr trochu mimo lebo sa tvari ako nahnevana, ale ona ma taku povahu. ako sa prestahovali do novych priestorov, tak ta stara dr tam uz snad nie je, ta bola priserna. inak diagnozu urcili spravne a luechu tiez, v najhorsom nam pomohli a vyzera, se dcera z ekzemu vyrastie

prihlasenemeno
9. feb 2018

Doktorka je prisna ale po odbornej stranke vyborna. S dcerou (3 roky) sme venili dve kozne lekarky,kym sa k nej dostali. Preftym jej opakovane pre atopicky ekzem predpisovali lokalne kortikoidy, no v Dermasone sa podaril stav zastabilizovat. Tc je uplne bez tazkosti. Syn ma tiez atopicky ekzem, predtym mal generalizovanu seboreu, liecba bez.kortikoidov s kremami, stav je stabilny. Okrem toho si vsima aj ine detaily na kozi. Ked zisti nejake loziska na kozi nie typicke pre atopiu, realizuje ine vysetrenia.

tatiana1980
18. feb 2018

My mame velmi zlu skusenost a odisli sme odtial. Vymenili sme koznu a do 3m sme boli bez obtiazi. Uz tam nikdy nepojdeme!!!!

momoqui
24. apr 2018

@tatiana1980 ahoj prosim ta v com bola skusenost tak zla? Mne odporucila tuto kliniku pediatricka. Kam chodis teraz? Dakujem

tatiana1980
24. apr 2018

Liecila nasho syna stylom otvorte okno dokoran a vela vetrajte vobec ju netrapilo ze 2 rocne dieta v noci nespi a place ze ho svrbi pokozka. Ja som si nastudovala dala som mu konopny krem a ma z...la ze preco nepocuvam jej liecbu. Teraz chodime v dubravke mudr. Paulinyovej - zlata zena ale chodili sme aj v DNV a tam nam dokina dala dokopy maleho do 2 tyzdnov. A nema sa dieta kazdy den kupat v Oilatum oleji ako nam v dermasone kazali.

momoqui
25. apr 2018

@tatiana1980 prosim ta v dnv by si mi dala kontakt? Tam uz oreco nechodis?

tatiana1980
25. apr 2018

Lebo to mam blizsie v dubravke ... pri dome 🙂 paci sa https://www.zzz.sk/zariadenie/882-sukromna-kozn...

zaba22
autor
28. apr 2018

Tak baby, nasu malu po tyzdni v nemocke na koznom, 3 tyzdnoch kortikoidov,dala dokopy bylinkarka za 3 dni. Uz ziadnemu koznemu neverim

tina1375
10. mar 2020

@zaba22 ahoj prosim ta ako sa volá tá bylinkarka?

zaba22
autor
11. mar 2020

@tina1375 píšem spravu

zuskaster
20. apr 2020

@zaba22 mozem aj ja poprosit kontakt? dakujem

zaba22
autor
21. apr 2020

@zuskaster píšem spravu

moncita01
10. jún 2020

@tatiana1980 a ku komu ste išli?

inu07
20. júl 2020

@zaba22...dobrý deñ, môžem vás poprosiť o kontakt na bylinkárku, ak máte dobrú skúsenosť, čo sa týka kožných problémov. Hľadàme pre nášho syna, popri lekároch, aj takúto možnosť liečby.

tinka00
28. apr 2021

@zaba22 môžem poprosiť o akú bylinkarku ide, dáte mi prosím kontakt? tvinky@gmail.com, dakujem

zaba22
autor
28. apr 2021

@tinka00 napíšte mi správu

mesiacvsplne
9. nov 2023

@zaba22 Dobry den, mohli by ste mi prosim, dat kontakt (web/email/tc) na tu pani bylinkarku?

eniss
5. máj 2025

Môžem poprosiť kontakt na bylinkárku?

patkafi
24. sep 2025

Mohla by som aj ja poprosiť kontakt?