icon

Detská lekárka Júlia Hrachová z Bratislavy. Poznáte ju?

auroruska
23. jún 2011

Poznáte ju, chodíte k nej niekto. Aký je váš názor na ňu?

laguardia
22. máj 2012

@auroruska Aj mňa by zaujímal názor na túto lekárku z Ružinova, podeľte sa o skúsenosti...

bubla30
4. okt 2012

ahojte, tak my sme začali chodiť k dr. hrachovej asi pred dvomi týždňami- zatiaľ spokojnosť, empatická, milá, citový prístup k dieťaťu aj k rodičom🙂

ivush
10. okt 2012

Ale u nej sa plati rocny poplatok aj za zakladnu starostlivost, ze?

janka109
10. okt 2012

Ahojte, dnes som jej aj ja volala, berie novych len ak ste z jej rajonu, ulice ma vypisane na stranke. Inac sa musi platit. Odporucate ju? je to hodne 150Eur rocne?

samika
10. okt 2012

my k nej chodíme asi 2 roky a sme veľmi spokojní 😉 😉 😉 😉

susannah
13. máj 2013

@bubla30 @samika ahojte, vidim, ze uz par mesiacov chodite k mudr. hrachovej a chcela by som sa opytat, ako ste spokojne? Je otvorena aj diskusii o ockovani? Naozaj v pripade potreby vyuziva aj homeopatika (ak o ne mate zaujem). A pripadne by ma este zaujimalo, ci je operativna, ak ma babatko nejaky problem - myslim, ci posiela rovno na vysetrenie k specilistovi alebo sa najprv snazi vsetko riesit sama. Za akekolvek info vopred dakujem - ak nechcete pisat takto verejne, pokojne aj do spravy ;)

tonicka
14. júl 2014

Ahojte, prosím chodite k nej niekto ako ku endokrinologičke? potrebujem surne vysetrenie s dcerkou, ale na kramaroch davaju terminy az na december ☹

kikushka2386
14. júl 2014

@tonicka Ahoj.my k nej chodievame do ambulancie do vseobecnej.tusim teraz to riesi a vo svojej ambulancii.asi 3 roky dozadu sme boli u nej na Antolskej a tam tiez velmi dlho sa caka

ekobio
1. júl 2019

Doktroka Hrachová zatiaľ robí v Raphael med - tam už nových pacientov neprijímajú.
Ale vraj bude od januára v Stupave otvárať svoju vlastnú novú ambulanciu a tam je šanca dostať sa, treba jej len napísať mail. Diaľnicou je to 15 minút od Bratislavy a v protismere, takže stále voľné cesty, žiadna tlačenica🙂