icon

Detské oddelenie na Kramároch. Ako ste s ním spokojné?

bobulka34
25. nov 2010

Ani neviem ako zacat. Mala som tu cest zazit nejaky cas v tomto "spickovom zariadeni" a poviem pravdu som hlboko sklamana. Podla mna tu dost vladol chaos, neochota niektorych sestriciek, ktore celu starostlivost presunuli na matku a este aj nedostacujuca hygiena.
Necakam ruzove postele a obrazky s macikmi, ale myslim si, ze deti si zasluzia viac. A este ma zarazila kopa roznych diagnoz medzi jednotlivymi izbami. Cakala som, ze je to inak specifikovane. Ake su vase skusenosti

indiankaindi
25. nov 2010

Ahoj my sme sa práve vrátili z kramárov z 1p. z chirurgie. A ja osobne som spokojná. Nebolo to síce ako v 4 hviezdičkovom hotely, ale podľa mňa v pohode. Starostlivosť o dieťa v prípade tvojho pobytu v nemocnici je na tebe, ty si aj za dieťa zodpovedná, nie oni. Veď aj preto tam zrejme každá matka ide, aby sa o svoje dieťa čo možno najlepšie postarala a nie preto, aby si oddýchla a o dieťa sa staral personál. Chaos... po pravde, čo by si čakala, keď je na oddelení možno aj 20 detí, všetky choré, každé jedno potrebuje niečo iné, do toho stresujúce matky (čo ale chápem) a tri sestričky... Myslím, že chaos je priam nevyhnutný a skôr by sa mali sťažovať tie sestričky. No a kopa diagnoz, aj u nás bola kopa diagnoz, ale všetky majú predsa len niečo spoločné. Ale tá nedostačujúca hygiena, to neviem čo myslíš, Nám chodili 2x za deň poutierať všetko v izbe a 1x vytrieť podlahu. A to si myslím je akurát. Zase tiež to nemôže byť sterilné prostredie.

Ja by som skôr vyzdvihla to, že sestričky boli vždy milé a ochotné, usmievavé a chápavé. Aj keď som stresovala a volala ich pomaly za každú blbinu, tak boli v pohode. Takže ja mám práve opačné skúsenosti.

mirka0508
12. dec 2011

ja som spokojna boli sme tam mesiac a pol na internom oddeleni pre dojcata a bolo skvelo sestricky su perfektne lekari super klobuk dole pred vami a patri vam velka vdaka za nasho maleho Miska dakujeme a drzte sa